Eenvoudige tools en apps waarmee u geld kunt verdienen door te typen

By Andjela | Jun 30 2022

Tegenwoordig zijn er veel manieren om geld te verdienen door te typen. Het maakt eigenlijk niet uit waar je je bevindt, als je maar toegang hebt tot internet.

Sommige van deze typetaken zijn geen echte banen. Maar ze zijn nog steeds een geweldige manier om bijverdienste te verdienen. Er zijn echter typetaken die carriรจres kunnen worden.

Het is echt goed dat we zoveel verschillende manieren hebben om geld te verdienen. Met sommige apps kun je zelfs geld verdienen door te lopen. Allemaal dankzij het almachtige internet.

Het onderwerp van vandaag behandelt enkele interessante manieren om inkomsten te genereren door te typen.

Kun je geld verdienen door alleen te typen?

Als je je afvraagt โ€‹โ€‹โ€hoe kan ik geld verdienen door alleen te typen?โ€, dan is het logisch dat je op deze pagina bent. Gelukkig zijn er veel manieren om dit te bereiken.

Daarom hebben we een lijst gemaakt met handige tools en apps waarmee u geld kunt verdienen door te typen. Bekijk het dus eens en vind de juiste typebaan voor uw behoeften.

11 eenvoudige manieren om geld te verdienen door te typen

#1 Aberdeen

Dit platform heeft verschillende opties voor transcriptietaken. U kunt met name ondertitels typen voor tv met ondertiteling. Zelfs live doen.

Als het op betalen aankomt, is het niet slecht. U kunt voor elke audiominuut tot ongeveer $ 1,50 verdienen.

Maar houd er rekening mee datย  Aberdeen behoorlijk strenge eisen stelt. Ze willen dat je snel typt en over goede apparatuur beschikt. In sommige gevallen kunnen ze u vragen om twee computers te hebben.

De andere vereisten kunnen een back-up internetverbinding en een telefoonlijn zijn.

#2 Amazon Mechanische Turk

Dit is een zeer populair platform voor typetaken. Amazon Mechanical Turk, ook bekend als โ€œmTurkโ€ biedt een groot aantal โ€œhuman intelligence-takenโ€ (HIT). Je zou banen kunnen vinden als:

  • Typen
  • Gegevensinvoer
  • Transcriberen

Deze banen zijn misschien niet de best betaalde banen ter wereld. Maar ze kunnen een leuke manier zijn om bijverdienste te krijgen. Bovendien nemen ze niet veel tijd in beslag.

Houd er rekening mee dat veel andere typegerelateerde vacaturesites een mTurk-account vereisen. Het is dus misschien goed om je toch aan te melden voor dit platform.

#3 AccuTran wereldwijd

Ben jij een snelle typer? Dan is dit wellicht een baan voor jou. Dit platform bevindt zich in Canada en heeft mensen die verschillende taken uitvoeren. Inclusief transcriptie, bewerking en realtime transcripties.

Maar voordat je in hun systeem springt, moet je een test doen. De test vereist dat je een typesnelheid van minimaal 60 woorden per minuut hebt. Best snel, toch?

Dus als je slaagt voor de test, krijg je de kans om taken uit te voeren die je ongeveer $ 40 tot $ 50 per uur kunnen opleveren. Helemaal niet zo erg.

#4 CastingWoorden

Als u op zoek bent naar een manier om geld te verdienen met PayPal, dan kan dit uw optreden zijn. CastingWords is een geweldig platform omdat iedereen met een PayPal-account inkomsten kan genereren.

In tegenstelling tot sommige andere sites waarvoor u een inwoner van Canada of de VS moet zijn. Dit platform betaalt tot iets meer dan $ 1 per audiominuut.

Dus eigenlijk zou het jouw taak zijn om te typen wat je hoort. Maar ze kunnen je vragen om een โ€‹โ€‹transcriptietest te doen voordat je wordt geaccepteerd.

#5 Babbeltype

Als u op zoek bent naar een gerenommeerd transcriptiebedrijf, dan is het hier. Babbletype biedt tarieven die gaan van $ 0,40 per audiominuut.

Maar wees voorbereid om het wervingsproces te doorlopen. Hiervoor moet je een transcriptietest doen, een interview houden. Plus een ander beoordelingsproces.

Ze zullen je om een โ€‹โ€‹koptelefoon vragen. Als het gaat om werkuren, moet u ongeveer een uur audio transcriberen. U moet dit minimaal vier dagen per week doen.

Dus als u zich aan het plan houdt, kunt u minimaal $ 96 per week verdienen.

#6 Cyberdictaat

Als je je wilt specialiseren in typen, is dit misschien een goede optie. CyberDictate biedt alleen juridische/juridische transcriptietaken. Maar dat betekent ook strengere eisen.

Zij zullen in de afgelopen vijf tot zeven jaar minimaal drie jaar ervaring in een advocatenkantoor vragen.

Je moet een goede kennis hebben van de juridische taal en het formaat van juridische documenten kennen. Je taken zullen meestal zijn:

  • Voorbereiden van formele correspondentie
  • Gerechtsdocumenten
  • Overeenkomsten
  • Pleidooien

Maar dit alles heeft een aanzienlijk voordeel: een hoger loon. Dus als u aan deze vereisten voldoet, kunt u dit proberen.

#7 Metroopinion

Als je een beetje moe bent van veeleisende typetaken, is hier een verfrissing.

Wist u dat u geld kunt verdienen door betaalde enquรชtes in te vullen? Dit is geen klassieke typetaak, maar het vereist zeker een soort van typen.

Of beter nog, je kunt het zien als een manier om te ontspannen tussen je eigenlijke typewerk door.

Dus, hier is hoe enquรชtes werken. Je kunt je gratis aanmelden op de site van Metroopinion.

Daarna hoeft u alleen nog:

  • Beantwoord een enquรชte die u per e-mail ontvangt
  • Ontvang betaling

Simpel als dat. Een ander groot voordeel is dat je verschillende dingen kunt winnen. Je kunt kiezen voor geld via PayPal, een voucher krijgen of besluiten om verdiend geld te doneren.

Dit is een heel snelle en gemakkelijke manier om bijverdienste te krijgen. Bovendien kunt u overal enquรชtes invullen.

Als je van quizzen en minigames houdt, zul je deze enquรชtes ook leuk vinden.

#8 GoTranscript

Dit platform biedt wereldwijd transcriptie- en vertaalopdrachten. GoTranscript is heel open als het gaat om potentiรซle inkomsten. Ze zeggen dat een persoon tot $ 0,60 per audio- of videominuut kan worden betaald.

Als het gaat om de gemiddelde inkomsten per maand, gaan ze van $ 150 tot $ 1.215.

Maar je moet een test doen om in aanmerking te komen voor de baan. De test bevat vaak een niet-Engelse persoon, een lage videokwaliteit. Zo ziet echt werk er vaak uit.

Ze willen er dus zeker van zijn dat je het goed kunt doen.

Een ander groot voordeel van dit platform is de affiliate deal. Als u adverteert en mensen ertoe aanzet zich via uw link aan te melden, kunt u een levenslange commissie van $ 10 verdienen.

#9 Schrijver

Dit platform is actief sinds 2008 en de transcribenten verdienen tussen $ 5 en $ 25 per audio-uur. Bovendien ontvangt u elke maand $ 5 extra contant voor elke 3 uur voltooid werk.

Scribie biedt zeer korte stukken aan. Ongeveer 10 minuten of minder. U krijgt een voorbeeld van elk bestand waaraan u werkt.

Een goede zaak van dit platform is dat het een โ€œgratis geautomatiseerd transcriptโ€ biedt.

Dat betekent dat je werk meer corrigeert dan helemaal opnieuw typen. Ze beweren dat dit 60% van de typinspanning kan besparen.

#10 TranscribeerMij

Dit is een van de grootste transcriptiewebsites. TransribeMe biedt u de mogelijkheid om audio te typen. Er wordt gezegd dat ze de beste tarieven hebben binnen deze branche.

De inkomsten kunnen variรซren van $ 15 tot $ 22 per audio-uur. Het geldbedrag kan variรซren, afhankelijk van hoeveel u werkt.

Sommige mensen verdienen misschien tot $ 2.200 per maand, maar een gemiddeld inkomen is $ 250 voor degenen die maar een paar uur werken.

Het mooie is dat deze taken erg kort zijn. Dat zijn vaak clips van twee minuten die je moet converteren. Je kunt er dus voor kiezen om te werken hoe graag je wilt.

Ze sturen wekelijks geld via PayPal. Maar u moet minimaal $ 20 hebben verdiend en minimaal 18 jaar oud zijn.

#11 2Captcha

Dit is een andere site die u extra geld kan opleveren. Je hebt vast wel eens van captchaโ€™s gehoord. Dat zijn vervelende dingen die je moet oplossen om een โ€‹โ€‹afbeelding te downloaden of een site te openen.

Dus eigenlijk betaalt 2Captcha je om captchaโ€™s te typen. Het is misschien niet de meest vermakelijke manier om geld te verdienen door te typen, maar dat geeft niet. U kunt een hoger inkomen krijgen voor het oplossen van meer gecompliceerde afbeeldingen.

Als je wilt, kun je deelnemen aan hun verwijzingsprogramma. Dus elke keer dat u deze site aanbeveelt en iemand zich aansluit, wordt u betaald. Het is altijd goed om wat bonussen te hebben naast het reguliere loon.

Verdien geld door veelgestelde vragen te typen

Hoeveel kun je verdienen als je geld verdient door te typen?

De hoeveelheid verdiend geld zal van veel dingen verschillen. Het is vaak gebaseerd op typesnelheid, materiaal en het bedrijf. Dat betekent dus dat iemand die snel typt, meer geld kan verdienen. De inkomensgrootte hangt ook af van de moeilijkheidsgraad van de taak.

Een standaardtarief ligt tussen $ 0,40 en $ 1 per audiominuut. Maar voor medische of juridische taken kunnen meer serieuze vaardigheden vereist zijn. Ze resulteren dus in een hoger loon.

U zult waarschijnlijk geen fortuin kunnen verdienen door online te typen. Maar dit is nog steeds een goede manier om extra geld te verdienen.

Kun je geld verdienen door snel te typen?

U kunt geld verdienen door snel te typen. Sommige bedrijven vragen specifiek om snel schrijven. Snel typen kan je een grotere kans geven om een โ€‹โ€‹typebaan te krijgen.

Het draait allemaal om het voltooien van audio-minuten in een korte tijd. Dus hoe sneller u typt, hoe meer minuten u kunt voltooien.

Hoe snel moet je typen om geld te verdienen door te typen?

Elk bedrijf heeft andere vereisten voor typesnelheid. Sommige vragen minimaal 50 WPM, terwijl andere minimaal 85 WPM nodig hebben. Aan de andere kant vraagt โ€‹โ€‹Amazon Mechanical Turk geen speciale snelheid.

Over het algemeen zou elk bedrijf het fijn vinden als je snel kunt typen en deadlines kunt halen. Dit kan echt bepalen of je een baan aangeboden krijgt.

Het komt neer op

Dus, als je wat bijverdienste wilt verdienen of zelfs een fulltime baan wilt vinden, probeer het dan eens. Er zijn echt geweldige manieren om geld te verdienen door online te typen.

Het beste is dat je het kunt doen waar je maar wilt. Kies dus je volgende uitdaging en begin met typen.