Geld verdienen door te lopen – Hoe doe je dat?

By Andjela | Jun 30 2022

Als je het leuk vindt om dagelijks te wandelen, hebben we goed nieuws! Je kunt geld verdienen door te lopen. Dat is juist. Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn. Maar met veel apps kunnen mensen inkomsten genereren door actief te zijn. Omdat we in een snelle wereld leven, is lopen vrij onvermijdelijk.

Het is goed om te weten dat deze activiteit ook royalty’s kan opleveren. Dit kan een geweldige manier zijn om geld te verdienen als student. Iedereen die regelmatig wandelt, kan profiteren van deze apps.

Daarom zal het onderwerp van vandaag u nuttige informatie geven over hoe u kunt verdienen terwijl u loopt.

10 apps om geld te verdienen door te lopen

Met deze apps kun je niet rijk worden. Maar ze kunnen wel een bron van bijverdienste zijn. Bovendien raak je misschien gemotiveerd om meer te lopen. Kijk dus eens naar de 10 manieren die u kunnen helpen om geld te verdienen door te wandelen.

#1 Achievement

Deze app geeft je de mogelijkheid om verschillende activiteiten te doen. Wandelen is er slechts één van. Je kunt ook punten verdienen door te zwemmen, hardlopen, fietsen of andere sporten te beoefenen. Met Achievement kunt u uw dagelijkse activiteiten bijhouden.

Bovendien kunt u uw ervaringen delen op sociale media.

Houd er echter rekening mee dat u maximaal 80 punten per dag kunt verdienen. Als je 10.000 punten hebt, verdien je $ 10. Je kunt ervoor kiezen om contant geld aan te nemen of te doneren aan een goed doel dat meeluistert in de app.

Als je elke dag maximale punten wilt verdienen, moet je je best doen. Het duurt vier maanden om 10 $ te bereiken.

Zoals u kunt zien, kan dit dus niet uw belangrijkste bron van inkomsten zijn. Als je de wiskunde hebt gedaan, ja, dat klopt. U kunt maximaal 30 $ per jaar verdienen. Maar dat is beter dan nul, toch?

Dus als je van sporten houdt, vind je deze app misschien handig. Deze app is ook compatibel met enkele andere fitness-apps. Dat kan ook handig zijn.

#2 Fit For Bucks

Deze app geeft je onderweg beloningen. Bovendien houdt het al uw fysieke activiteiten bij. Het maakt niet uit of je gaat wandelen, hardlopen, dansen, fietsen of winkelen. Het omvat ze allemaal.

Het is gewoon belangrijk om actief te blijven. Fit For Bucks geeft een beloning voor elke stap. Deze beloningen zijn echter praktisch en klein.

Dat betekent dat nadat je 20.000 hebt gemaakt, je misschien een gratis kopje koffie kunt drinken in je plaatselijke coffeeshop. Als dit leuk klinkt, probeer het dan eens.

#3 Lifecoin

Als je een gratis app nodig hebt die beloningen geeft, hier is het. Lifecoin beloont je als je loopt of rent. Het telt elke stap. U kunt deze app gebruiken om gratis e-cadeaubonnen te krijgen.

Deze kaarten kunnen worden gebruikt met:

  • Amazon
  • iTunes
  • PayPal

Je kunt Lifecoins ook gebruiken om sportuitrusting te krijgen. Houd er rekening mee dat je deze app buiten moet gebruiken. Het werkt met een GPS en telt je stappen. Deze app is beschikbaar op Android en Apple.

#4 Lympo

Deze app telt zowel binnen- als buitenstappen. Lympo heeft zijn eigen valuta genaamd LYM. De app biedt ook wat extra uitdagingen. Op die manier kun je dus ook punten verdienen.

Je kunt LYM inwisselen voor de prijs die je wilt.

#5 myWalgreens

Als je van winkelen bij Walgreens houdt, is de kans groot dat je hebt gehoord van Walgreens Balance Rewards. U kunt dus saldo Balance Rewards-punten verdienen door te wandelen.

Het gezondheidsprogramma heet myWalgreens. U kunt tot $ 6 per maand verdienen in Walgreens-geld. Het is geen groot bedrag. Maar het kan een mooie aanvulling op het budget zijn. Dus, hoe werkt deze app? Voltooi gezondheidsuitdagingen zoals:

  • Wandelen.
  • Uitwerken.
  • Kiezen voor een gezondere levensstijl.

Dit zijn slechts enkele van de uitdagingen. Dus, als je de ideeën leuk vindt, bekijk dan deze app.

Het is altijd goed om gezond te leven.

#6 CharityMiles

Als je graag geld doneert, is dit een optie. Charity Miles biedt u de kans om te lopen en te doneren. Dus, zelfs zonder geld voor jezelf te houden, is dit een waardige motivatie.

Bovendien hoeft u het geld niet echt uit uw budget te geven.

Deze app is specifiek gericht op liefdadigheid. Met GPS in de app kun je vrij bewegen terwijl je je stappen volgt. Dat betekent dat je beloningen krijgt voor wandelen, hardlopen en fietsen. Als je wat oefeningen binnenshuis op een loopband doet, kun je ze ook tellen.

Deze app werkt niet op de achtergrond. U moet het dus voor elke oefening openen.

Het is goed om te weten dat u kunt doneren aan meer dan 40 goede doelen. Dat betekent dat je waarschijnlijk iets zult vinden waaraan je zou willen doneren.

#7 MapMyFitness

Deze app heeft een aantal gerelateerde apps. Bijvoorbeeld MapMyWalk en MapMyRun. Als je op zoek bent naar prijzen in plaats van geld, dan is dit iets voor jou.

MapMyFitness biedt u de mogelijkheid deel te nemen aan wedstrijden en prijzen te verdienen. U kunt ze niet in contanten omzetten. Maar u krijgt wel de kans om prijzen te verdienen die verband houden met lichaamsbeweging.

Als je van Under Armour houdt, zul je dol zijn op de prijzen van deze app. U kunt ook de GPS gebruiken en uw training volgen. Dus als je jezelf graag motiveert met prijzen, dan is dit jouw app.

#8 Sweatcoin

Deze app heeft zijn eigen valuta. Dat is juist. Voor elke 2000 stappen krijg je “sweatcoins”. Als je kiest voor een gratis lidmaatschap, kun je dagelijks 5 sweatcoins verdienen voor 5.000 stappen.

U kunt uw beloningen inwisselen voor contant geld. Dit kan ook een goede manier zijn om geld te verdienen met PayPal.

Maar wees bereid om te wachten. Het kan minstens 18 maanden duren om $ 1.000 te verdienen. Houd er rekening mee dat u dit geld slechts één keer kunt inwisselen.

Als je graag buiten wandelt met GPS aan, dan zul je Sweatcoin waarschijnlijk leuk vinden.

Met een recente update houdt deze app echter ook binnenstappen bij.

#9 WinWalk

Deze app beloont je als je 100 stappen zet. Als je munten verdient, kun je ze gebruiken om gratis e-cards te krijgen voor winkels zoals Amazon, Walmart, Starbucks.

Maar er is een limiet van 10.000 stappen per dag. Winwalk is een vrij eenvoudige app.

U kunt geen geld verdienen, maar sommige cadeaubonnen kunnen ook van pas komen.

#10 Yodo

Yodo kan de fysieke activiteiten die u doet volgen. Daar hoort ook wandelen bij. Deze app kan je de broodnodige motivatie geven om actief te blijven. U kunt uw stappen omzetten in geldbeloningen.

Yodo draait op de achtergrond en synchroniseert met fitnesstrackers. Wanneer u ongeveer 1500 stappen bereikt, kunt u 300 punten verdienen.

Deze app betaalt alleen contant.

Zijn er andere manieren om geld te verdienen door te wandelen?

Als je andere manieren wilt uitproberen om geld te verdienen door te wandelen, dan hebben wij jou. Op een aantal andere manieren kunt u inkomsten genereren door interessante taken uit te voeren. Bekijk er dus een paar.

Verdien geld door te wandelen met Rover

Rover is eigenlijk een bedrijf. Ze hebben een website en een app. U kunt dus heel gemakkelijk inkomsten genereren tijdens het uitlaten van honden. Ja, je hebt het goed gehoord. Als je van wandelen en van honden houdt, is dit misschien je juweeltje.

Op deze manier zou je meer geld kunnen verdienen dan alleen wandelen. U kunt ongeveer $ 20 verdienen voor een korte wandeling. Bovendien kunnen uw wandelingen door honden nieuwe positieve energie krijgen.

Rover is een bedrijf dat een makkelijkere verbinding maakt tussen hondenuitlaters en hondenbezitters. Dit is een heel eenvoudige taak.

Het enige wat u hoeft te doen is een hond uitlaten, genieten van de natuur en geld verdienen.

Probeer Wag!

Dit bedrijf is als Lyft voor ruiters. Het is alleen bedoeld voor hondenbezitters. Kwispelen! helpt mensen on-demand hondenuitlaters te vinden. Ze hebben een app en moeten jou als rollator goedkeuren. Daarna zie je hun feed met optredens.

Je zou $ 12 kunnen verdienen en enkele tips om ongeveer 30 minuten te wandelen.

Verdien geld door te wandelen met Instacart

Ben je dol op boodschappen doen? Zo ja, dan vind je dit misschien leuk. Instacart biedt je de mogelijkheid om boodschappen te bezorgen in de supermarkt. Maar je hoeft er niet eens de winkel voor uit.

U hoeft dus alleen maar door een winkel te lopen en de artikelen van de boodschappenlijst van een klant op te halen. Je hebt niet eens een auto nodig. Heel simpel, toch?

Maar ze hebben ook een optie voor autobezorging.

Dus als u graag door winkels wandelt en naar goederen snuffelt, is dit misschien een goede manier om geld te verdienen door te wandelen.

Wat te doen als je geen geld kunt verdienen door te lopen?

Wandelen is een goede oefening. Maar sommige mensen houden ervan om verschillende oefeningen te doen. Ook kunnen sommige mensen niet lopen vanwege medische aandoeningen.

Gelukkig zijn er altijd mogelijkheden om een ​​bijverdienste te krijgen zonder fysieke inspanning.

U kunt dus gemakkelijk geld verdienen door betaalde enquêtes in te vullen.

Ze zijn gemakkelijk, snel en leuk. Je kunt ze zelfs tussen je wandelsessies door doen. Het enige dat u nodig hebt, is:

  • Zoek een legitieme enquêtesite.
  • Aanmelden.
  • Beantwoord enkele enquêtes.
  • Geld verdienen.

Het is echt zo gemakkelijk. Daar kun je natuurlijk niet rijk mee worden. Maar hier en daar wat bijverdienen is leuk.

Vooral als je dol bent op het spelen van minigames of het beantwoorden van quizzen. U zult enquêtes waarschijnlijk interessant vinden.

Er is dus echt voor ieder wat wils. Dankzij het wonder van moderne technologieën.