Kako zaraditi uz plaćene ankete u 3 jednostavna koraka

Registering on metroopinion.com

Prijaviti se

Svi se mogu pridružiti. Lako se prijaviti i potrebno je samo 30 sekundi. Započnite registraciju ovdje

Answering online surveys

Odgovori

Bićete pozvani na ankete putem e-maila. Odgovorite iskreno. Vaši odgovori su anonimni.

Getting paid for answering online surveys

Plaćeni

Kada dostignete prag plaćanja, možete biti plaćeni jednim klikom.

A guy earning additional revenue by doing online survey

Zaradite novac na mreži – lako je uz MetroOpinion

Zaraditi novac na internetu je prilično lako uz ankete iz MetroOpinion-a.

Optimizirali smo naš softver kako bismo pronašli najrelevantnije ankete. Relevantnije ankete znači više novca za vas.

Kada pronađemo savršenu anketu za vas, poslat ćemo vam pozivnicu putem e-pošte. Važno je da se prijavite sa svojom primarnom email adresom. Registracija putem e-mail adrese koju redovno koristite je najbolji način da zaradite novac. Ako ne učestvujete kada ste pozvani, poziv će ići drugom članu MetroOpinion-a.

Plaćanje je jednostavno uz MetroOpinion. Možete birati između više opcija plaćanja. Imamo hiljade sretnih članova MetroOpiniona koji su primili novac od nas.

Zabavno je zaraditi novac uz MetroOpinion. Kompanije koriste vaše odgovore za stvaranje boljih proizvoda. To znači da vaši odgovori čine razliku.

Plaćanje anketa je jednostavno

Razumjeti opcije plaćanja

PayPal

Vaučer

Donacije

PayPal je jednostavan ako više volite gotovinsko plaćanje. Kada dostignete prag plaćanja, možete podići svoj novac jednim klikom. Provjerite je li vaša e-mail adresa na MetroOpinion-u ista koju koristite za PayPal.

Vaučeri su popularni i mnogi korisnici ih preferiraju. Možete ih potrošiti na internetu ili u trgovini. Jednostavni su za upotrebu i brzi za primanje. Vaučeri su dostupni u većini zemalja koje MetroOpinion opslužuje.

Donirati svoju zaradu u dobar cilj je odlična ideja. Imamo mogućnost da donirate novac. Na kontrolnoj tabli možete vidjeti i odabrati ko će dobiti vašu donaciju.

Radite od kuće radeći ankete

Lako je učestvovati u anketama sa svog mobilnog telefona ili računara. Našim anketama možete pristupiti bilo gdje, tako da je to savršen posao za obavljanje od kuće. Ne oduzima puno vremena i možete to učiniti kad god želite. Svako može učestvovati i zaraditi novac radeći od kuće. Možete čak i odgovarati na ankete dok radite nešto drugo. Učešće je veoma fleksibilno.

Odgovaranje na ankete od kuće ima smisla. Vaši odgovori pomažu u stvaranju boljih proizvoda i usluga. Kompanije koriste ove informacije za poboljšanje proizvoda.

Koliko možete zaraditi radeći od kuće?

Bićete plaćeni za svaku anketu u kojoj učestvujete. To je solidan sporedni prihod. U MetroOpinionu vrlo olakšavamo rad od kuće tako što radimo ankete. Imamo neke od najboljih anketa na tržištu. U svakom pozivu za anketu možete vidjeti šta ćete zaraditi.

Group of people discussing online surveys as an option to earn additional income