7 Bewezen manieren om zonder ervaring online geld te verdienen

By Andjela | Jun 30 2022

Mensen zijn constant op zoek naar bewezen manieren om online geld te verdienen. Dat is te verwachten, want de online arbeidsmarkt wordt steeds groter. Bovendien worden de dagelijkse uitgaven niet kleiner. Maar wat gebeurt er als je weinig tot geen ervaring hebt? De waarheid is dat er enkele manieren zijn om geld te verdienen zonder een professional te zijn op een bepaald gebied. De online arbeidsmarkt is zo breed dat het echt veel vacatures biedt. Je hoeft alleen maar uit te zoeken wat je leuk vindt en het uit te proberen. Ook al ga je vanaf het laagste niveau, je zou je ervaring opbouwen. Dus na verloop van tijd zou je vooruit kunnen gaan.

Daarom hebben we een lijst gemaakt met handige online vacatures. Het zou je moeten helpen je keuzes te verfijnen en te kijken of deze drukte bij je past. Een goede zaak is dat sommige van de volgende taken weinig tijd vergen. Op die manier kun je ze dus combineren met je andere verantwoordelijkheden. Lees verder en vind de manier om inkomsten te genereren zonder ervaring.

7 Handige manieren om online geld te verdienen zonder ervaring

Klaar om door te gaan naar een aantal interessante manieren om inkomsten te genereren? Bekijk de volgende lijst met 7 geweldige manieren om uw budget te verhogen zonder ervaring.

#1 Dingen verhuren

Je hebt hier echt geen ervaring voor nodig. Het huren van spullen die u niet nodig heeft, kan een geweldige manier zijn om inkomsten te genereren. Het enige dat u nodig heeft, is een betrouwbare website om u te helpen. Dat is waar FriendWithA.com om de hoek komt kijken.

Op deze site kan iedereen spullen plaatsen die ze willen huren. Maar u vraagt โ€‹โ€‹zich waarschijnlijk af: wat als iemand uw goederen breekt? Nou, daar hoef je je geen zorgen over te maken. Deze site biedt een verzekering tegen een extra vergoeding. Bovendien heeft FriendWithA een geรฏntegreerd beoordelingssysteem. Op die manier kunnen beide partijen beoordelingen volgen. U weet dus of iemand betrouwbaar is, en anderen weten ook of u dat bent.

Het betalingsproces is ook eenvoudig. U moet uw bankgegevens opgeven en de datum van betaling kiezen. Deze site heeft geรฏntegreerde Stripe-software, dus je weet dat je geld veilig is.

Het enige dat u hoeft te doen, is uw spullen een beetje promoten. Maak een foto, plaats deze op de site en wacht op de huuraanvraag. Dit is dus echt een drukte zonder ervaring. Het enige wat je nodig hebt is spullen, geduld en tijd.

#2 Transcriptie

Transcriptietaken zijn bewezen manieren om online geld te verdienen. Ze vereisen soms ervaring, maar je kunt aanbiedingen voor nieuwkomers vinden. Transcriptie vereist het luisteren naar een audiobestand en alles opschrijven wat je hoort. Je hebt een computer nodig met een behoorlijke internetsnelheid. Beginnend met deze drukte, zou je meer algemene transcripties kunnen doen. Omdat meer gespecificeerde velden vaak enige eerdere ervaring vereisen.

Als het om betalen gaat, zijn er vaak twee manieren. Krijg betaald voor de audiolengte of het aantal geschreven karakters. Het maakt niet uit hoe lang je erover hebt gedaan om de klus te klaren.

Houd er dus rekening mee dat audio van een uur tot 6-8 uur kan duren om te transcriberen. Best tijdrovend, toch? Maar je moet ergens beginnen. Je weet dus nooit waar dit je kan brengen.

Er zijn talloze transcriptiesites online. Sommige ervan zijn:

  • TranscribeMe
  • Rev.com
  • Daily Transcription

#3 Schrijven

Hou je van schrijven en heb je er talent voor? Probeer dan wat geld te verdienen met je natuurlijke vaardigheden. Wees natuurlijk voorbereid op veel geavanceerde functie-eisen. Maar wees niet ontmoedigd. Er zijn schrijfoptredens op instapniveau voor mensen met weinig of geen ervaring.

Je hoeft alleen maar te beginnen en regelmatig te oefenen. Het bouwen van uw schrijfportfolio is nooit eenvoudig en het kost tijd. Maar met hard werken zou je resultaten moeten zien. Na verloop van tijd, naarmate uw schrijfervaring toeneemt, kunt u meer geld verdienen.

Maar wees in het begin geduldig en bereid je voor op lagere hoeveelheden. Er zijn populaire sites die veel schrijftaken aanbieden. Bekijk er een paar:

  • Tekstmakelaar
  • Artikeldocument
  • HubPages

#4 Beheer van sociale media

Houd je van social media kanalen? Het creรซren en plaatsen van inhoud op sociale media is de taak van de moderne tijd. De meeste mensen hebben een of meer profielen op deze netwerken. Dat schept een grote kans op engagement. Veel bedrijven promoten hun diensten via deze kanalen. En ze hebben vaak mensen nodig om hun sociale media te beheren.

Dat is waar je begint. Tegen een kleine vergoeding kun je beginnen met het beheren van sociale media. Zonder ervaring kun je in het begin niet veel geld verwachten. Maar een functie op instapniveau kan u in de toekomst nieuwe carriรจrepaden openen.

De belangrijkste verantwoordelijkheden van de social media manager zijn:

  • Inhoud maken
  • Berichten plannen
  • DMโ€™s beantwoorden
  • Volg trends
  • Verzorgen van marketingcampagnes

Er zijn ook handige tools die u kunnen helpen bij het beheren van Instagram, Facebook en Twitter. Apphi is bijvoorbeeld een handig hulpmiddel. Of probeer Tailwind als je hulp nodig hebt bij het beheren van Pinterest.

Het uurloon voor het beheer van sociale media gaat van $ 10 โ€“ $ 50. Maar dit hangt vooral af van ervaring en vaardigheden.

Het is dus mogelijk om je sociale media-carriรจre helemaal opnieuw te beginnen, maar bereid je voor om hard te werken.

#5 Bloggen

Heb je de ervaring om te delen of een verhaal te vertellen? Waarom probeert u niet een van de bewezen manieren om online geld te verdienen? Het maken van een blog vereist vaak geen ervaring. Maar je moet een passie hebben voor een bepaald onderwerp en bereid zijn om het met anderen te delen. In het begin levert bloggen meestal geen geld op. Het belangrijkste van een blog is de inhoud.

Dus nadat inhoud u verkeer begint te brengen, wordt het genereren van inkomsten een optie. Het genereren van inkomsten met blogs omvat vaak gesponsorde berichten en/of affiliate marketing. Dit zijn de meest populaire manieren waarop bloggers inkomsten genereren.

Laten we beschrijven waar deze twee over gaan.

  • Gesponsorde berichten. Heel vaak betalen merken bloggers om hun producten in een blogpost te vermelden. Natuurlijk moeten bloggers een product alleen aanbevelen als ze het echt leuk vinden. Bij een blog draait alles om eerlijkheid en het delen van passie. Zo kunnen mensen gemakkelijk zien of de blogger niet betrouwbaar is.
  • Affiliate marketing. Je hebt waarschijnlijk wel eens gehoord van partnerprogrammaโ€™s. Misschien wel de meest bekende is die van Amazon. Affiliate zijn betekent een verwijzingslink in uw inhoud plaatsen. Wanneer mensen een product kopen dat via uw site is doorverwezen, ontvangt u commissie. Ook hier is eerlijkheid verplicht. Niemand vindt het leuk als bloggers iets aanbevelen om alleen maar geld te verdienen.

Het hebben van een blog vereist dus geen ervaring, maar wel tijd. Het vereist ook consistentie en leren.

#6 Vertaling

Aangezien je twee talen vloeiend spreekt, kan vertalen een goede keuze zijn. Het lijkt erop dat vertalen erg populair is onder online banen. Dit soort werk vereist geen ervaring. Maar je moet wel goed zijn in grammatica. Er is een optie om voor een bedrijf te werken of als freelancer te werken. Bereid je echter voor om helemaal opnieuw te beginnen.

Zonder enige vertaalervaring moet je je carriรจre opbouwen. Net als bij elke andere baan. Kijk dus zeker eens op sites als Freelancer en Upwork.

U kunt ook populaire bedrijven bekijken die een vertaling aanbieden:

  • Gengo
  • Da Vertalingen
  • VerbalizIt

Onthoud ook dat vertalen alleen een optie kan zijn als je uitstekend bent in twee talen. Zo niet, dan gaat het zeker uit de lijst met โ€œgeen ervaringโ€ met banen.

#7 Enquรชtes

Deze vereist zeker geen ervaring. Wist je dat je geld kunt verdienen door betaalde enquรชtes in te vullen? Het is zo makkelijk. Sites zoals Metroopinion bieden u een kans om online inkomsten te genereren. Bovendien kun je het doen zonder enige kennis.

Zo kunt u geld verdienen met enquรชtes:

  • Aanmelden bij enquรชtesite
  • Ontvang enquรชtevragen via e-mail
  • Beantwoord een enquรชte
  • Betaald worden

Zien? Ervaring is niet nodig. Je hebt niet eens wat extra tijd nodig. Je zou enquรชtes kunnen doen terwijl je aan het chillen bent naast je favoriete programma.

Meestal gaan enquรชtes over de producten van sommige bedrijven. Door ze te beantwoorden, geeft u als klant waardevolle feedback. Als je graag minigames speelt, wil je waarschijnlijk enquรชtes. Dus probeer deze taak zonder ervaring uit en verdien snel inkomsten.

Zijn er andere bewezen manieren om online geld te verdienen zonder ervaring?

Vond je deze 7 bewezen manieren om geld te verdienen zonder ervaring leuk? Online vacatures zijn tegenwoordig erg populair. Het is geen wonder dat zoveel mensen kiezen voor online en externe carriรจres. Het is ook logisch dat veel mensen zonder ervaring online aan een carriรจre willen beginnen.

Naast de genoemde manieren om online geld te verdienen, volgen hier nog een paar voorbeelden:

Het komt neer op

Een baan vinden is nooit gemakkelijk. Zeker als je geen ervaring hebt. Maar zoals u hebt gezien, vereisen veel banen geen speciale expertise. Het kan even duren voordat je iets vindt dat bij je past. Maar uiteindelijk zal er iets opduiken. Blijf gewoon bij de bewezen manieren om online geld te verdienen.

Ondertussen kun je altijd aan je vaardigheden werken en de kansen op het vinden van de baan vergroten. Vergeet natuurlijk niet de gemakkelijke manieren om extra geld te verdienen. Enquรชtes zijn daar geweldig voor. Ze zijn een heel snelle manier om geld te verdienen. Bovendien heb je helemaal geen ervaring nodig. Je kunt ze ook altijd combineren met je huidige baan.

Wees dus niet ontmoedigd als je geen ervaring hebt. Wees gewoon volhardend, werk hard. En gelukkig werk zoeken!