Што е MetroOpinion?

MetroOpinion е бесплатен панел за анкети каде што можете да заработите пари со правење анкети. Нашите анкети се поврзани со секојдневниот живот. Нема прашања на кои не го знаете одговорот - постојат само мислења. Ние собираме мислења за да им помогнеме на нашите партнери да ја разберат пошироката слика.

Вашето мислење, заедно со стотици и илјадници други, испраќа силна порака до компаниите и организациите. Тие треба да ги слушаат вашите мисли и желби. Ние во MetroOpinion го цениме вашето мислење и социјален придонес и ве наградуваме за тоа.

Ако имате какви било прашања, слободно прочитајте: FAQ_LINK или контактирајте со нас на support@metroopinion.com

Уживајте во нашите анкети и уживајте во вашиот ден!