Verdien online geld door te klikken – Zo doe je het gemakkelijk

By Andjela | Jun 30 2022

Natuurlijk zijn er genoeg banen in de buurt. En ja, het is niet moeilijk om er een te vinden. Maar het lijkt erop dat betalingen zelden gepast zijn. Veel mensen worden zwaar onderbetaald. Maar wat als we je vertellen dat er een uitweg is? Wat als we u zouden vertellen dat u online geld kunt verdienen door te klikken?

Ja, het klinkt raar, zelfs oplichterij. Maar er zijn legitieme manieren om dit te doen. Hoewel je er niet echt van kunt leven, kan het een behoorlijke side-gig zijn. Door eenvoudige kliktaken uit te voeren, kunt u extra geld verdienen.

Bovendien zijn dit niet de meest vermoeiende taken. Dus de betaling is meer dan voldoende, althans meestal. Dit maakt het een prima keuze voor studenten die zonder al te veel moeite wat bij willen verdienen.

Dat gezegd hebbende, zullen we je helpen met deze eenvoudige kliktaken. Natuurlijk kost het meestal tijd om dingen op te graven. Maar met deze handleiding werk je in een mum van tijd aan deze eenvoudige klikklussen!

Gegevensinvoer

Gegevensinvoertaken zijn enkele van de eenvoudigste taken die u voor geld kunt doen. Natuurlijk vereist het geduld, net als bij elke andere klus. Maar er zijn geen speciale vaardigheden die je moet leren. Behalve om uw computer en een browser te gebruiken.

Voor degenen die het niet weten, dit is een van de belangrijkste banen op instapniveau. Het invoeren van gegevens wordt gedaan door mensen. En deze gegevens worden vervolgens “vertaald” naar machineleesbare informatie. Kortom, u voert handmatig gegevens in die een computer kan lezen.

Dit soort taken zijn nuttig voor verschillende velden. En het mooiste is dat dit soort “handenarbeid” altijd nodig is. Er zijn tal van deze taken op verschillende freelance platforms. We raden Upwork of Freelancer aan.

Digitale arbeid doen of “Human Intelligence Tasks”

Maar gegevensinvoer is niet het enige soort “handenarbeid” voor moderne digitale werknemers. Een ander ding dat u kunt doen om online geld te verdienen, is HIT. Voor degenen die niet bekend zijn, dit staat voor ‘human intelligence-taken’.

In principe omvat dit alles wat mensen sneller of goedkoper kunnen doen dan computers. Deze worden meestal ‘microtaken’ genoemd. Nogmaals, we hebben dingen die geen speciale vaardigheden vereisen. Deze banen zijn vrij eenvoudig.

Houd er rekening mee dat deze meestal beschikbaar zijn op crowdsourcingplatforms. Dit zijn grote platforms, een soort freelanceplatforms. Ze zijn echter gespecialiseerd in deze ‘microtaken’. En net als freelanceplatforms verbinden ze werknemers en bedrijven.

Het grootste platform voor crowdsourcing (of “crowdworking”) is Amazon Mechanical Turk. Vaak afgekort tot ‘mTurk’, is het de meest populaire keuze voor zowel bedrijven als werknemers. Met dit in gedachten zijn we geneigd mTurk aan te bevelen als de beste plek om te beginnen.

Betaalde enquêtes doen

Natuurlijk zijn er tal van eenvoudige taken die u online voor geld kunt doen. Maar wat echt interessant is, is dat sommige bedrijven ook geld bieden voor enquêtes. Ja, u kunt echt geld verdienen door willekeurige enquêtes in te vullen.

Nogmaals, je hebt hier geen speciale vaardigheden voor nodig. Dit maakt het een geweldige keuze als side-gig. Evenzo is het ook een geweldig optreden voor studenten die wat zakgeld willen verdienen. Het enige wat je nodig hebt is een computer en een goede internetverbinding.

En bovendien zijn er tal van websites om uit te kiezen. Dat kan ook hier, bij MetroOpinion. Voor meer info kunt u terecht op de homepage. Wij verstrekken enquêtes aan mensen die vanuit huis geld willen verdienen.

Zoals gezegd is het doen van betaalde enquêtes niet moeilijk. Concentreer je, beantwoord de vragen eerlijk en geniet van de rest van je dag!

Betaald worden om op advertenties te klikken

Nu hebben we een paar zeer eenvoudige kliktaken genoemd die u online kunt doen. Maar er zijn nog eenvoudiger taken. U kunt letterlijk online geld verdienen door op advertenties te klikken. Ja, zo makkelijk is het.

Het geheel wordt “PTC” en “GPT” genoemd. Deze betekenen respectievelijk “betaald om te klikken” en “betaald worden aan”. Deze bedrijfsmodellen zijn bedoeld om verkeer naar de website te leiden. In dit hele proces kun je betaald worden om websites te bezoeken.

In zekere zin kunnen we zeggen dat PTC-websites adverteerders en consumenten met elkaar verbinden. Maar we willen je niet vervelen met hoe dit businessmodel werkt. Belangrijk is dat je op deze manier ook daadwerkelijk geld kunt verdienen.

Er zijn tal van PTC-websites die deze taken aanbieden aan de algemene bevolking. Laten we er een paar bekijken.

Neobux

Neobux is een van de eerste keuzes onder PTC-websites. Volgens veel ervaringen kunnen de verdiensten behoorlijk goed zijn. Natuurlijk zijn er enkele verschillen in inkomsten. Dit hangt af van het type aanmeldingsmodel en het type advertenties waarop u klikt.

Het beste van Neobux is dat er geen dagelijkse beperkingen zijn. Dit betekent dat u zoveel kunt klikken als u wilt! En dit opent de mogelijkheid om meer te verdienen. Als je genoeg geduld hebt om de hele dag te klikken, tenminste.

Swagbucks

Een ding dat u over Swagbucks moet weten, is dat het beperkt is tot een paar landen. Het werkt alleen voor de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Australië en Canada. Als dit niet voor u werkt, sla het dan gewoon over.

Als je in deze landen bent of van plan bent daarheen te gaan, dan is Swagbucks een geweldige optie. Het is volledig gericht op videoadvertenties. En het beschikt over een cashback en een op punten gebaseerd systeem. Dit betekent dat u geld kunt opnemen op PayPal of cadeaubonnen kunt krijgen. Wat de cadeaubonnen betreft, deze zijn meestal voor Amazon.

Volgens hun officiële gegevens hebben ze hun leden meer dan $ 570 miljoen betaald. Het aantal groeit natuurlijk dagelijks.

Scarlet Clicks

Een andere geweldige service is Scarlet Clicks (gestileerd als “ScarletClicks”). Het belangrijkste om te weten is dat ze $ 0,01 per klik betalen. Bovendien is het minimale opnamebedrag slechts $ 2, wat geweldig is.

Een ander interessant ding is dat Scarlet Clicks meerdere betalingsopties toestaat. U kunt Neteller, Skrill, AirTM en Payeer gebruiken. En wat meer is, ze bieden zelfs betalingen in Bitcoin aan.

Afgezien daarvan bieden ze andere geweldige dingen. Ze bieden bijvoorbeeld kwalitatieve ondersteuning. Bovendien beschikt u zelfs over gedetailleerde statistieken van uw klikken. Het is zeker een optie die het bekijken waard is.

Get-Paid

Get-Paid is sinds 2005 op de markt en staat bekend als een betrouwbare optie. Ze bieden een heel eenvoudig aanmeldingsproces. U kunt in een mum van tijd aan de slag.

Een van de dingen die we leuk vonden aan Get-Paid is de grote keuze aan betalingsopties. Ze bieden PayPal, Webmoney en zelfs Bitcoin. Bovendien kunt u zelfs Amazon-cadeaubonnen krijgen. Maar uit de beoordelingen en websitegegevens blijkt dat de meeste mensen voor Bitcoin kiezen.

GPT Planet

Net als Scarlet Clicks biedt GPT Planet ook een standaardvergoeding van maximaal $ 0,01 per klik. Maar wat anders is, is dat ze een minimale uitbetaling van $ 1 toestaan. Bovendien kunt u tot 100% van uw verwijzingsinkomsten verdienen.

Wat betreft betalingsmethoden hebben we Neteller, Skrill, Perfect Money, Payeer en Bitcoin. Ze zijn een zeer betrouwbare optie omdat ze al een tijdje werken. Op het moment van schrijven is hun totale uitbetaling meer dan $ 1,5 miljoen. Dat is behoorlijk indrukwekkend, niet?

Maar wees voorzichtig: er zijn genoeg mensen die je proberen op te lichten!

Kijk, je bent niet de enige persoon die op zoek is naar manieren om online geld te verdienen door te klikken. We twijfelen er niet aan dat veel mensen dit hebben geprobeerd te Googlen. En vanwege de aard van dit werk lokken oplichters van alle kanten. Google kan deze dingen soms niet bijhouden. En het toont soms oplichters op de eerste paar zoekpagina’s.

Dit is waarom je voorzichtig moet zijn en je onderzoek moet doen om meer te weten te komen over online geld verdienen oplichting. Een klein advies – altijd Google-info over de service die gemakkelijk geld biedt.

En dat is waar je rekening mee moet houden. Gratis geld bestaat niet. Geen enkele app zal geld voor u genereren via enkele mazen en ‘hacks’. Natuurlijk zijn er eenvoudige klikopdrachten. Maar ze vereisen echt werk.

Wees geduldig en geef niet op!

Op deze manier geld verdienen is mogelijk. Het is ook niet moeilijk. Weet echter dat je er niet superrijk van wordt. Natuurlijk wordt het anders uitbetaald, afhankelijk van waar je vandaan komt. $1 heeft niet dezelfde praktische waarde in twee verschillende landen.

Dat gezegd hebbende, is het doen van eenvoudige kliktaken online een geweldige bijbaan. U kunt bijvoorbeeld tussen uw studiesessies door op advertenties klikken. Of u kunt dergelijke taken gewoon gebruiken om iets aan uw maandelijks inkomen toe te voegen.

Maar wat uw situatie ook is, er is één ding om in gedachten te houden. Je moet geduldig en volhardend zijn met een dergelijke methode. Ondanks de eenvoud kan het even duren voordat je ze te pakken krijgt. Maar als je dat eenmaal doet, werk je snel en verdien je behoorlijk wat geld!