Verdien geld met surfen op het web – 7 eenvoudige manieren

By Andjela | Jun 30 2022

We kunnen niet genoeg benadrukken hoe het internet de wereld heeft veranderd. Snellere communicatie maakte het ook mogelijk om online te werken. Je hoeft niet naar een kantoor, je werkt gewoon waar je maar wilt! Maar je moet nog steeds heel hard werken, toch? Eigenlijk kunt u nu geld verdienen door op internet te surfen.

Klopt. Je kunt gewoon gaan zitten, ontspannen, op internet surfen en wat geld verdienen dankzij online thuiswerkbanen! We weten wat je denkt. Dit moet toch oplichting zijn? Nee, we zijn serieus. Er zijn genoeg bedrijven die je hiervoor betalen.

Nu vraag je je misschien af ​​hoe dit hele ding eigenlijk werkt. Wat halen ze eruit? In wezen doe je een aantal kleine gemakkelijke taken voor verschillende klanten. Deze bevatten vaak dingen die een man sneller en goedkoper kan doen dan een machine. Moeilijkheidsgraden kunnen sterk variëren. Er zijn supereenvoudige dingen, terwijl andere taken meer diepgaand onderzoek kunnen omvatten.

Dus hoe kun je beginnen? Er zijn eigenlijk zoveel manieren om in dit spul te komen. Als u wat extra geld nodig heeft, moet u deze services bekijken. Ze zijn allemaal legitiem en heel eenvoudig te gebruiken! De meeste van hen staan ​​zowel directe betalingen als cadeaukaartpunten toe.

Microsoft-beloningen

Laten we beginnen met Microsoft Rewards. Als u Windows en andere Microsoft-producten gebruikt, kunt u een Microsoft-account maken. Hierna kunt u de Microsoft-zoekmachine Bing gebruiken om punten te verdienen.

Nadat je het hebt gebruikt en punten hebt gekregen, kun je worden gecompenseerd met cadeaubonnen. Deze cadeaubonnen zijn dan van toepassing op verschillende producten en diensten. Je kunt ze in sommige winkels gebruiken, maar ook voor apps, games en films.

Hoewel ze niet rechtstreeks geld aanbieden, kunnen cadeaubonnen u helpen geld te besparen. En hoewel het niet veel is, is het zeker gemakkelijk om te doen. Het enige dat u hoeft te doen, is Bing gebruiken.

Swagbucks

Swagbucks heeft een behoorlijk interessant systeem. Het is zo ontworpen dat je punten verdient door basistaken uit te voeren. Deze punten worden SB genoemd (afkorting van “Swagbucks”) en kunnen worden gebruikt voor cadeaubonnen. Deze zijn dan van toepassing op Amazon en Starbucks.

Wat echter ook geweldig is, is dat je gewoon echt geld kunt terugvragen. Als u genoeg punten heeft verdiend, kunt u deze opnemen op uw PayPal-rekening.

Maar dat is niet alles. Er is een overeenkomst met het eerder genoemde voorbeeld. Je kunt ook de Swagbucks-zoekmachine gebruiken en er punten mee verdienen.

Hoewel het geen grote hoeveelheid geld is, is het heel gemakkelijk om tussen de $ 50 en $ 100 per maand te verdienen. Maar sommigen hebben zelfs meer verdiend. Daarom kan Swagbucks een geweldige manier zijn om als student extra inkomen te verdienen.

Postvak INDollars

Als je gewoon video’s wilt bekijken en games wilt spelen, dan is InboxDollars iets dat je moet bekijken. Daarnaast kun je ook andere dingen doen. Dit omvat het doen van enquêtes, online winkelen of zelfs gewoon op internet surfen.

InboxDollars hebben ook hun zoekmachine en ze kunnen je betalen om het te gebruiken. Bovendien kun je direct $5 als bonus krijgen op het moment dat je je aanmeldt. U hoeft alleen maar de $ 30 te bereiken om uw geld op te nemen. Maar het is heel gemakkelijk te bereiken, dus InboxDollars zijn ook een goede keuze.

Nielsen Computer & Mobiel Paneel

Nielsen staat bekend om uitgebreide marktonderzoeken. Deze zijn vooral gericht op televisiekijkers. Maar tegenwoordig hebben ze een speciale speciale app. En wat interessant is, is dat je geld kunt verdienen door iets online te doen.

De app onderzoekt uw zoekopdrachten en verzamelt gegevens die relevant zijn voor hun onderzoeken. In wezen betalen ze je om meer inzicht te krijgen in hoe mensen internet gebruiken. U kunt geld opnemen en ook de kans krijgen om deel te nemen aan maandelijkse sweepstakes. Ze geven elke maand een prijs van $ 10.000, dus het is het waard!

Vraag het aan Wonder

Dan hebben we ook een systeem als Ask Wonder. Dit is een behoorlijk interessante service. Zij verlenen hun onderzoeksdiensten aan verschillende opdrachtgevers. Waar je ook in geïnteresseerd bent, ze helpen je er informatie over te vinden.

Ze hebben echter ook veel openstaande vacatures. In wezen besteden ze dit onderzoekswerk uit. En als je graag op internet surft en informatie opspoort, kun je voor hen werken!

Sterker nog, met genoeg werk kun je zelfs een behoorlijk salaris verdienen. Sommigen hebben zelfs de maandelijkse grens van $ 2000 bereikt. En het beste is dat deze onderzoeken over alles kunnen gaan. Dit betekent dat u kunt verdienen aan uw hobby’s, interesses en talenten.

Opinie Buitenpost

Opinion Outpost is een ander bedrijf dat u betaalt om enquêtes te doen. Ze geven ook geld voor het testen van verschillende webgebaseerde producten. Maar wat je ook besluit te doen, ze geven je punten.

Dit zijn enkele vrij eenvoudige taken die niet veel tijd en moeite kosten. En als je er klaar mee bent, kun je terugvorderen wat van jou is! Opinie Buitenpost biedt een aantal mogelijkheden. U kunt geld uitgeven aan Amazon of Apple’s App Store, of u kunt contant geld krijgen. Het is een vrij eenvoudige service en het is heel gemakkelijk te gebruiken.

Gebruikerstest

Deze service, UserTesting genaamd, is gericht op het evalueren van websites en online producten. Ze hebben een georganiseerd systeem van beoordelaars en zijn bereid ze te betalen. Als je wilt, kun je websites en diensten beoordelen voor geld!

Natuurlijk, na het gebruik ervan, vragen ze je om je mening te geven. Dit moet gebeuren door middel van een opname. Maar het mooiste is dat je volledig flexibel bent. Je kunt je eigen tijd indelen en zelf deadlines stellen.

Elke geteste website levert u $ 10 op. Het aantal mogelijkheden is afhankelijk van verschillende factoren. Maar er is werk voor iedereen die vloeiend Engels spreekt. Het geld kan vervolgens worden opgenomen naar PayPal en u kunt het vervolgens gebruiken zoals u wilt!

Qmee

Wat interessant is aan Qmee is dat het hand in hand werkt met standaardzoekmachines. U voert eenvoudig uw zoekopdrachten uit op Google en Qumee toont hun resultaten in een zijbalk. U kunt punten verdienen door erop te klikken.

Het doen van enquêtes via Qmee levert u echter meer punten op. Maar hoe dan ook, deze punten kunnen worden omgezet in echt geld. Je kunt het dan allemaal opnemen bij PayPal.

MetroOpinion

Natuurlijk kun je ook onze eigen website Metro Opinion gebruiken om geld te verdienen! In wezen richten we ons op enquêtes. En je kunt betaald krijgen om ze te doen.

Het belangrijkste voordeel van Metro Opinion is dat het heel eenvoudig te gebruiken is. We zijn heel transparant in wat we doen en er zijn maar drie hoofdstappen in het hele proces. U registreert, doet enquêtes en wordt betaald. Zo simpel is het!

Voor meer informatie, bezoek gerust onze homepage op deze locatie.

Lionbridge

Hoewel de onderwerpen verschillen, houden we er allemaal van om op internet te browsen en te zoeken. Als je een grote passie hebt voor online onderzoek, kijk dan eens naar Lionbridge. U kunt zelfs een uurtarief krijgen terwijl u op internet surft.

Dit is echter nog steeds een baan en niet alleen hersenloos Google-zoeken. Het idee van het bedrijf is om onafhankelijke onderzoekers in dienst te nemen. Vervolgens gaan ze onderzoek doen naar bedrijven die Lionbridge hebben ingehuurd voor evaluatie. Het belangrijkste doel voor onderzoekers is om bedrijven en hun producten te evalueren.

Wat echt goed is aan Lionbridge, is dat ze altijd veel werk hebben. En wat nog beter is, is dat ze je goed betalen. Volgens verschillende bronnen ligt het gebruikelijke tarief rond de $ 15 per uur.

Natuurlijk zijn er nog complexere taken op het platform. U kunt ingehuurd worden als webontwikkelaar voor enkele van de meer uitdagende taken. Desalniettemin zijn er nog steeds verschillende testposities die iedereen kan doen. Lionbridge is een van de meest betrouwbare manieren om als onafhankelijk onderzoeker online te werken.

Houd er rekening mee dat Lionbridge ook vereist dat je ouder dan 18 bent. Je moet ook slagen voor hun kwalificatie-examen en antivirussoftware geïnstalleerd hebben.

Clickworker

Tot slot willen we Clickworker eens nader bekijken. Ze zijn een goede keuze als je liever eenvoudige taken uitvoert. Dit maakt het ook een geweldige optie voor studenten die wat extra geld nodig hebben.

Als u geld wilt verdienen met surfen op het web, is Clickworker een van de gemakkelijkste manieren. Natuurlijk is er een breder scala aan taken die u kunt doen. Er is zelfs wat kopieerbewerkingswerk. De meeste dingen draaien echter om eenvoudige dingen. Er is gegevensinvoer, teksten maken, proeflezen, gegevenscategorisatie en meer.

Wat je ook online doet, wees volhardend en wees voorzichtig

Als u op zoek bent naar online werk, moet u voorzichtig zijn. Dit is vooral het geval als u op zoek bent naar eenvoudige taken. Natuurlijk is het mogelijk om wat geld te verdienen door gewoon op internet te surfen. U moet echter voorzichtig zijn.

Vertrouw geen enkele website die belachelijk hoge bedragen aanbiedt. Zeker niet als ze zeggen dat dit simpele taken zijn. En vertrouw vooral geen “geld verdienende” apps. Er is geen gratis geld en er is geen eenvoudige manier om waanzinnige bedragen te verdienen. U kunt echter ook iets fatsoenlijks verdienen door op internet te surfen en eenvoudige taken uit te voeren.