Klik om online geld te verdienen – Hier is hoe

By Andjela | Jun 30 2022

We leven in een snel veranderende omgeving. Dus het kan soms moeilijk zijn om verschillende uitdagingen aan te gaan, vooral als het om banen gaat. Maar gelukkig hebben we internet! Dit opent zoveel manieren om online geld te verdienen. Wist je dat er manieren zijn om te klikken om geld te verdienen?

Klinkt als een sprookje? Maar in werkelijkheid zijn er manieren om dit te bereiken. U kunt geld verdienen met het klikken op advertenties. Dit is misschien geen fulltime droombaan, maar het kan je wel een extra boost geven.

De online wereld biedt zoveel mogelijkheden om geld te verdienen. Je moet alleen weten waar je ze moet zoeken. Daarom zal het onderwerp van vandaag je strijd verlichten. Bekijk dus enkele handige manieren om relatief eenvoudig online inkomsten te genereren.

11 beste manieren om geld te verdienen

Om je te helpen hebben we een lijst samengesteld met handige manieren om geld te verdienen door te klikken. Lees verder en vind degene die het beste bij u passen.

#1 Swagbucks

Als u op zoek bent naar een populaire GPT-site (get-paid-to), dan is Swagbucks de juiste. Er zijn dus verschillende manieren om geld te verdienen met deze site. U kunt betaald worden om veel online taken uit te voeren.

  • Op e-mails klikken
  • Video’s kijken
  • Spelletjes spelen
  • Online zoeken

Als u van lezen houdt, kunt u geld verdienen met het lezen van e-mails. Lekker makkelijk, toch? Dus, hoe verdien je geld met Swagbucks? Er zijn een paar stappen. U moet:

  • Meld je aan voor Swagbucks
  • Ontvang promotionele e-mails
  • Verdien geld door op de verstrekte links te klikken
  • Verdien SB’s (de valuta van Swagbuck) en zet ze om in Paypal-contanten

Opmerking: in sommige van deze e-mails wordt u gevraagd iets te kopen om geld te verdienen. Maar niet allemaal. Meestal hoeft u alleen maar op de link te klikken en wat tijd op de site door te brengen.

#2 PrizeRebel

Als je wilt klikken om geld te verdienen, hier is je juweeltje. PrizeRebel biedt vele manieren om geld te verdienen door te klikken. Handig is dat je tal van prijzen kunt winnen. Deze site biedt meer dan 500 verschillende cadeaubonnen. Houd je van winkelen via Amazon, Google Play, Walmart, Xbox, Steam? Je kunt cadeaubonnen voor je favoriete winkels vinden op PrizeRebel. Ook qua taken zijn ze divers.

Je zult er dus veel kunnen uitvoeren. Sommigen van hen omvatten het klikken op links en het bekijken van advertenties. Dit is ook een handige manier om geld te verdienen met PayPal.

#3 InboxDollars

Deze lijkt veel op Swagbucks. InboxDollars stuurt u een e-mail met links. U kunt die links gebruiken om geld te verdienen. Vaak zijn er enkele populaire en minder populaire bedrijven bij betrokken. Deze site biedt u mogelijk aan om video’s te bekijken en betaald te krijgen.

Dit zijn vaak enkele filmtrailers of productadvertenties. Het moet dus leuk blijven. Dit is een zeer gemakkelijke klik-om-geld-optie.

#4 Neobux

Deze is een beetje anders dan de genoemde sites. Je zou moeten kiezen voor een lidmaatschapsplan op Neobux. Dit bepaalt dus hoeveel u per klik kunt verdienen en de advertentiekwaliteit. Er is een optie voor het gratis Standard Neobux-lidmaatschap en u kunt ongeveer $ 0,015 per klik op een link en per advertentie verdienen. Dit klinkt niet als veel geld, maar Neobux heeft geen limiet op links waarop u klikt.

Dus als u meer geld wilt verdienen, kunt u kiezen voor het andere lidmaatschapstype en het geldbedrag per klik verhogen. Neobux biedt ook een lage uitbetalingsprijs, het is slechts $2. Maar deze site betaalt niet via PayPal. Het biedt Skrill en Neteller voor betalingen, en je moet een account openen op deze platforms.

#5 Scarlet Clicks

Deze site biedt dezelfde uitbetaling als Neobux, slechts $ 2. Scarlet Clicks betaalt via Skrill, Neteller, Payeer en Bitcoin. er zijn verschillende manieren om inkomsten te genereren met deze site. Jij kan:

  • Klik om te adverteren
  • Online formulieren invullen
  • Verwijs naar een vriend

U kunt tot $ 0,01 per klik verdienen en tot 100% verwijzingsinkomsten ontvangen. Ze hebben de standaardpan en je kunt elke keer tot $ 5 opnemen. Als u meer geld wilt opnemen, kunt u upgraden naar een hoger plan en ongeveer $ 10- $ 50 opnemen.

U heeft misschien de meeste kansen met het verwijzingsprogramma, maar u kunt ook voor andere manieren kiezen.

#6 Get-Paid

Met deze site krijg je de munten wanneer je een taak voltooit. Er zijn verschillende dingen die je kunt uitproberen en klikken om geld te verdienen. Bijvoorbeeld klikken op links, het bekijken van advertenties, het spelen van games, het bekijken van video’s. Er zijn ook opties voor deelname aan de wedstrijd. Bovendien heeft Get-Pad een zeer levendige sociale-mediagemeenschap. Hier zijn enkele van de functies die deze site bevat:

  • Verdien 20-30% van de inkomsten van uw verwijzing
  • Verdien geld met PayPal, cadeaubon of Bitcoin
  • Ga naar hogere niveaus door te verwijzen en verdien meer geld

Get-Paid bestaat sinds 2005, dus het is een betrouwbare site om online geld te verdienen.

#7 Metroopinion

Wist u dat u kunt klikken om geld te verdienen door betaalde enquêtes in te vullen? Het is een heel gemakkelijke en leuke manier om royalty’s te verdienen. Metropinion is een enquêtesite met geweldige aanbiedingen.

Zo werken enquêtes:

  • Aanmelden bij Metroopinion
  • Beantwoord enquêtes die u via e-mail ontvangt
  • Krijg betaald via PayPal

Zien? Het is zo makkelijk. Een groot voordeel van enquêtes is dat u ze kunt doen wanneer u maar wilt. Ze zijn mobiel-, tablet- en desktopvriendelijk. Bovendien lijken ze op minigames.

Ze kunnen dus een leuke manier zijn om te ontspannen en tegelijkertijd geld te verdienen. Metroopinion biedt ook cadeaubonnen en donaties aan. U kunt uw inkomsten dus delen met degenen die ze het meest nodig hebben.

Enquêtevragen gaan vaak over bepaalde producten. U verdient dus en helpt bedrijven om tegelijkertijd betere producten te maken.

Over het algemeen is het beantwoorden van enquêtes een gemakkelijke en tijdbesparende manier om geld te verdienen door te klikken.

#8 ySense

Deze site is erg populair bij de PTC- en GPT-industrie. ySense is eigendom van dezelfde bedrijven als Swagbucks, InboxDollars en MyPoints. Er zijn veel manieren om inkomsten te genereren met deze site:

  • Video’s bekijken
  • Producten/diensten testen
  • Apps downloaden
  • Aanmelden voor websites

ySense biedt tal van taken om uit te voeren. Deze site heeft ook tal van cadeaukaartopties en betaalt via PayPal en Payoneer. Het is een legitieme site met goede ondersteuning en vele manieren om inkomsten te genereren.

U kunt uw mening ook delen met anderen op het forum.

#9 AyuWage

Deze site bestaat sinds 2009 en biedt u de kans om geld te verdienen door websites te bekijken. Er is ook een optie om geld te verdienen met advertenties. U kunt online formulieren invullen, video’s bekijken of op internet surfen en geld verdienen. AyuWage betaalt u $ 0,015 per advertentieklik, en de uitbetaling is vastgesteld op een minimum van $ 1, wat vrij laag is. Deze site betaalt via PayPal en Payzza.

Maar je kunt ook een aantal Target- en Amazon-cadeaubonnen krijgen. AyuWage kan een geweldige toevoeging zijn als je al bent aangemeld bij een aantal andere GPT-sites.

#10 Fusion Cash

Als je op zoek bent naar meer manieren om te verdienen dan click-to-earn-geld, dan vind je deze misschien leuk. Fusion Cash biedt talloze manieren om online geld te verdienen. Sommige ervan zijn:

  • Formulieren invullen
  • Online games spelen
  • Apps downloaden

Een groot voordeel is dat u een gratis $ 5 krijgt wanneer u zich voor het eerst aanmeldt bij deze site. Dus dat is best handig. Fusion Cash betaalt via PayPal en cadeaubonnen. Maar er is één tekortkoming aan deze site. Het heeft een minimale uitbetaling van $ 25. U moet dus langer wachten om uw geld op te nemen.

Maar de meeste van deze PTC- en GPT-sites hebben geen snel geld terug.

#11 FamilyClix

Deze is een beetje anders dan andere PTC-sites. FamilyClix, zoals de naam al doet vermoeden, is de familiegerichte click-to-earn-money-site. Het doel is om alle gezinsleden te verzamelen en hun hun mogelijkheden om geld te verdienen aan te bieden.

Veel PTC-sites staan ​​niet meerdere accounts op dezelfde internetverbinding toe. Maar FamilyClix is ​​anders. U kunt beginnen met het verdienen van geld met uw hele gezin. Er zijn opties om op links te klikken, games te spelen, advertenties te bekijken en andere eenvoudige taken uit te voeren.

Enkele van de andere Family Clix-voordelen zijn:

  • Krijg tot $ 0,02 per klik
  • Verdien $ 0,02 voor verwijzing en $ 10 als uw verwijzingsaccount upgradet
  • Betaler, Neteller, Bitcoin betaling
  • Minimale uitbetaling van $2

Houd er rekening mee dat FamilyClix aanbiedingen voor andere sites geeft. Dus als je het accepteert, zal deze site waarschijnlijk een commissie vragen. Als je al het geld voor jezelf wilt houden, meld je dan direct aan bij bepaalde sites. je moet je voorbereiden om veel te klikken om geld te verdienen, maar je zult een constante bron van links hebben.

Laatste gedachten over manieren om geld te verdienen

Zoals je kon zien, zijn er veel manieren om geld te verdienen. Sommige zijn erg snel en gemakkelijk, zoals enquêtes. De andere vereisen veel klikken. Maar als u wat extra geld nodig heeft, kunnen deze sites u helpen. Als u van klikken, surfen en spelletjes houdt, vindt u hier iets dat bij u past.

Wees gewoon bereid om veel te klikken en soms even te wachten tot je het minimale uitbetalingsbedrag hebt bereikt. Over het algemeen kan klikken en geld verdienen een gemakkelijke en leuke manier zijn om geld te verdienen.