Eenvoudige manieren om vanuit huis geld te verdienen met PayPal

By Andjela | Jun 30 2022

Het wonder van een nieuw tijdperk is een kans om geld te verdienen zonder zelfs maar je huis te verlaten. Dus, ben je op zoek naar een manier om geld te verdienen met PayPal? We hebben je!

De kans is groot dat u uw huis niet eens uit hoeft. Nog steeds geรฏnteresseerd? Lees verder en vind een aantal interessante en gemakkelijke manieren om inkomsten te genereren.

9 eenvoudige manieren om geld te verdienen met PayPal

Het kiezen van een gemakkelijke manier om geld te verdienen kan soms lastig zijn. Daarom hebben we een handige lijst gemaakt. Bekijk de volgende 9 ideeรซn om geld te verdienen en kies degene die je het leukst vindt.

#1 Geld verdienen tijdens het winkelen

Wist je dat je met PayPal geld kunt verdienen door boodschappen te doen? Best cool, toch? U moet dus:

  • Installeer Ibotta โ€“ een gratis app.
  • Open de app voordat je gaat winkelen.
  • Kies winkels waar je gaat winkelen.
  • Blader naar de openstaande aanbiedingen voor een bepaalde winkel.

Deze app heeft verschillende producten te bieden en deze veranderen regelmatig. U hoeft alleen de aanbiedingen aan uw account toe te voegen. Daarna ga je verder met winkelen zoals je gewend bent.

Als u klaar bent met uw aankopen, scant u gewoon de bon en Ibotta stuurt u geld. Maar u kunt het geld naar PayPal overmaken wanneer u minimaal $ 20 bereikt.

Opmerking: Mogelijk vindt u opties om bonussen te krijgen. Dit kan door je aan te melden of door te verwijzen naar een vriend. Ibotta bespaart je geld online terwijl je aan het winkelen bent.

#2 Verdien als transcriptionist

Als je van transcriptietaken houdt, is dit misschien een kans voor jou. U kunt audio-opnames transcriberen op sites zoals TranscribeMe. Audio-opnamen zijn vaak van zakelijke, juridische of medische klanten.

Je kunt wekelijkse betalingen verdienen die oplopen tot $ 25 per audio-uur. Het hebben van een certificaat kan je helpen om een โ€‹โ€‹hoger startsalaris te krijgen.

Maar houd er rekening mee dat je voor dit werk een examen moet afleggen. Op die manier bewijs je dat je vaardigheden en de juiste stijl hebt. U kunt de transcriptie mini-cursus online bekijken en leren hoe u deze taak kunt uitvoeren.

#3 Begin met freelance schrijven

Als je van schrijven houdt en er talent voor hebt, is freelance schrijven misschien een goede keuze voor jou. Je kunt blogposts, whitepapers, B2C-copywriting schrijvenโ€ฆ Er zijn veel mogelijkheden. U kunt dus beginnen met schrijven en geld verdienen met PayPal.

Ook bieden tal van platforms u de mogelijkheid om freelanceschrijver te worden. Sommigen van hen zijn Upwork en Fiverr.

Maar houd er rekening mee dat Fiverr 20% van uw inkomen in beslag neemt. Dat betekent dat je niet al het geld voor je werk kunt houden. Bovendien moet u er rekening mee houden dat niet iedereen op deze platforms inhuurt.

Het is goed om te weten dat je vanuit alle delen van de wereld kunt schrijven. Je hoeft het dus niet alleen in het Engels te doen. Je moet bereid zijn en begaafd zijn. Dit is ook een geweldige manier om als student online geld te verdienen.

#4 Winkel met Rakuten en verdien geld met PayPal

In deze situatie moet je geld uitgeven om wat te verdienen. Dit is hoe het werkt. Eerst moet u een Rakuten-account openen. Daarna ontvangt u een contante bonus van $ 10 voor uw eerste aankoop.

Rakuten biedt u de kans om geld terug te verdienen door te winkelen bij meer dan 2.000 online winkels. U ontvangt driemaandelijkse betalingen op uw PayPal-rekening. Maar uw beloningssaldo moet minimaal $ 5 zijn.

Wilt u op een andere manier betaald worden, dan kan dat ook. U kunt een โ€œBig Fat Checkโ€-optie kiezen op uw Rakuten-account. Beide betaalmogelijkheden zijn volledig gratis.

#5 Verkoop boeken die je niet nodig hebt

Het is niet nodig om oude boeken die u niet meer leest te bewaren. Als je geld nodig hebt, kun je proberen ze te verkopen op sites als Bookscouter en ValoreBooks.

De tweede is een terugkoopvergelijkingssite. Het helpt je de beste prijs voor je boeken te vinden. Dit soort sites zijn voornamelijk gericht op het terugkopen van enkele gebruikte school- en studieboeken.

Maar misschien vindt u enkele terugkoopopties voor andere boektypen. Terugkoopdiensten betalen u vaak met winkelkrediet en cheque. Maar ze zijn ook een geweldige manier om geld te verdienen met PayPal.

#6 Verkoop oude dvdโ€™s om geld te verdienen met PayPal

Als je een grote dvd-collectie op een stapel hebt liggen, is er een optie. U kunt uw dvdโ€™s en Blu-rays verkopen op platforms zoals Decluttr. U hoeft geen verzendkosten te betalen en ze sturen u geld op PayPal.

Kijk dus eens hoe dit werkt:

  • Voer eerst de streepjescode in van dvdโ€™s die u wilt verkopen.
  • Decluttr toont u een koopnummer voor elke streepjescode.
  • Nadat u een aanbieding heeft ontvangen, kunt u deze accepteren of afwijzen.
  • Geaccepteerde artikelen krijgen een verzendlabel.

Daarna moet je je items inpakken en naar Declutter sturen. Dit platform controleert of alle items zijn zoals je hebt beschreven. Als alles in orde is, sturen ze je geld op je PayPal-rekening.

Op deze manier heb je dus iemand blij gemaakt met je filmcollectie, en heb je onderweg een paar dollar verdiend. Goede deal!

#7 Hoe geld verdienen op PayPal met betaalde enquรชtes?

Wilt u uw mening over een product delen en geld verdienen? U kunt dit eenvoudig doen door betaalde enquรชtes in te vullen.

Sites zoals MetroOpinion bieden u een optie om uw geld met PayPal te krijgen.

Dus, wat zijn enquรชtes precies? Het zijn spelachtige quizzen die je kunt beantwoorden en geld kunt verdienen.

Hier is meer informatie over enquรชtes:

  • Meestal beantwoord je vragen over sommige producten.
  • Enquรชtes duren niet lang om te beantwoorden.
  • Naast geld kun je ook cadeaubonnen verdienen.

Legitieme enquรชtes moeten altijd gratis zijn om deel te nemen, en ze moeten u alle informatie geven.

Het beantwoorden van een enquรชte is een manier om verschillende bedrijven waardevolle feedback te geven. Veel bedrijven moeten weten of je hun producten leuk vindt. Ze stellen dus eenvoudige vragen die u kunt beantwoorden.

U heeft dus slechts een paar minuten van uw tijd nodig om een โ€‹โ€‹enquรชte in te vullen. Bovendien sturen de meeste enquรชtesites geld naar PayPal-accounts.

#8 Probeer bloggen

Het is goed om te weten dat veel bloggers geld verdienen op PayPal via affiliate deals. Heb je een passie voor iets? Hou je van schrijven? Net als freelance schrijven, biedt bloggen vrijheid. Het hebben van een blog geeft je de kans om een โ€‹โ€‹affiliate te worden.

Amazon heeft bijvoorbeeld geweldige partnerprogrammaโ€™s.

Dus, wat biedt een partnerprogramma?

  • Wanneer een persoon die van uw blog komt, koopt op Amazon, verdient u een commissie.
  • Het commissiepercentage is niet voor elk vakgebied hetzelfde.
  • Een persoon kan iets kopen dat niet gerelateerd is aan uw blog โ€“ u zult nog steeds inkomsten genereren.

Het is goed om te weten dat veel bloggers geld verdienen op PayPal via affiliate deals. Dus, als je nieuwe niche-ideeรซn hebt, probeer dan bloggen. Het kan zijn vruchten afwerpen.

#9 Wees zuinig met BeFrugal

Vergelijkbaar met Rakuten maar met meer retailers. BeFrugal biedt u de keuze uit meer dan 5.000 retailers. U kunt verschillende coupons en aanbiedingen krijgen. Er is een optie om tot 45% van uw cashback te verdienen. Deze app is ook heel eenvoudig.

Je hoeft alleen maar:

  • Klik op een coupon of โ€œwinkel nuโ€ teken en bestel.
  • Nadat u uw aankoop hebt voltooid, krijgt u geld.
  • Wanneer het geld op uw rekening staat, betaalt PayPal u uit.

Deze app biedt ook enkele andere betalingsopties.

  • Cadeaukaart
  • Directe bankstorting
  • Controleren

Dus als je het idee leuk vindt om geld te verdienen door wat uit te geven, probeer dan dit soort apps. Zorg ervoor dat u de algemene voorwaarden van de app hebt gelezen.

Hoe werkt PayPal?

PayPal werkt heel eenvoudig. U hoeft alleen maar:

  • Voeg uw bankrekening-, creditcard- of bankpasgegevens toe.
  • Bij betaling met PayPal kies je voor een rekening of kaart om mee te betalen.

Elke betaling die u via PalPal ontvangt, wacht dus op uw PayPal-rekening voor u. U kunt de rekening gebruiken om online voor verschillende dingen te betalen.

Indien nodig kunt u het geld opnemen op uw kaart en betalen in een niet-online winkel.

Wie kan geld verdienen met PayPal?

PayPal is een online betaalmethode waar veel mensen gebruik van kunnen maken. Bedrijven kunnen ook kiezen voor PayPal-services. U kunt geld sturen naar iedereen met een e-mailadres dat is gekoppeld aan een PayPal-account.

Het gebruik van dit betalingsplatform is dus heel eenvoudig. Geld verdienen met PayPal is veilig en snel. Daarom kiezen zoveel mensen voor deze optie.

Is PayPal overal ter wereld beschikbaar?

PayPal is momenteel klaar in meer dan 200 regioโ€™s en ondersteunt 25 valutaโ€™s. Dit maakt online transacties en werkt zoveel gemakkelijker.

Als uw land geen PayPal beschikbaar heeft, hoeft u zich geen zorgen te maken. Dit platform wint elke dag aan populariteit. Het is dus slechts een kwestie van tijd wanneer het zich overal verspreidt.

Het komt neer op

Vond je deze manieren om geld te verdienen op PayPal leuk? Sommige zijn zo gemakkelijk.

Als je snel geld wilt verdienen, doe dan wat enquรชtes. Ze zijn een heel snelle manier om geld te verdienen.

Maar als je iets wilt dat meer tijd en moeite kost, probeer dan transcriptie of bloggen. Er zijn echt zoveel manieren om een โ€‹โ€‹inkomen uit uw huis te halen. Als je je even moet uitstrekken en boodschappen moet doen, probeer dan natuurlijk Ibotta.

Verdienen met PayPal was nog nooit zo eenvoudig als je zoveel opties hebt.