8 Bewezen terugkerende inkomstenstromen – Verdien moeiteloos online

By Andjela | Jun 30 2022

Mensen van de moderne wereld zijn op zoek naar efficiënte manieren om geld te verdienen. Ondernemers moeten terugkerende inkomsten en verschillende inkomstenstromen hebben. Het creëren van terugkerende inkomsten is een geweldige manier om uw bedrijf te laten groeien en duurzaam te maken.

Eigenaren van kleine bedrijven moeten terugkerende inkomsten voor hun bedrijf creëren. Er zijn verschillende manieren om dit te doen. De meest voorkomende terugkerende inkomstenstromen verdienen online geld met weinig of geen moeite. In dit artikel bespreken we bewezen manieren om moeiteloos online geld te verdienen.

Wat is terugkerende inkomsten?

Het is een bedrijfsmodel dat met regelmatige tussenpozen voorspelbare inkomsten oplevert. Een hoge mate van zekerheid onderscheidt het van andere businessmodellen. Het vertegenwoordigt een product of dienst die klanten op een voorspelbare basis krijgen.

Een consistent en betrouwbaar inkomen stelt eigenaren in staat hun bedrijf te verbeteren. Door tijd te investeren in andere sectoren zal de efficiëntie van het bedrijf toenemen.

Zodra u een stabiel inkomen heeft opgebouwd, kunt u zich richten op het verbeteren van de klantenondersteuning. Verhoog de marketingstrategie door de gebruikerservaring te implementeren. Andere voordelen van terugkerende inkomstenstromen zijn onder meer:

  • stabiele cashflow
  • klantenbehoud
  • klantenbestand vergroten enz.

Door manieren te leren om een ​​stabiel inkomen te genereren, zullen uw inkomsten toenemen. Er zijn veel manieren om dit te doen, en hier zijn er enkele van.

Inhoudsbibliotheek voor alle toegang

Dit idee werkt voor alle soorten makers van inhoud. Het creëren van inhoud kan terugkerende inkomsten genereren met een abonnementssysteem voor leden. Zorg ervoor dat mensen willen betalen om toegang te krijgen tot uw inhoud.

Romans en poëzieschrijvers hebben goede marketing nodig. Journalisten kunnen fragmenten van informatieve inhoud leveren. Toegang tot volledige artikelen is alleen beschikbaar via een maandelijkse of jaarlijkse contributie.

De vorm van terugkerende inkomsten uit geschreven inhoud is complex. Het vereist meer inhoud, interessante marketing, geweldige call-to-action, enz.

Visuele inhoud, zoals fotografie, is tot op zekere hoogte gemakkelijker. Stockfotografie websites doen al het werk voor je. Maak foto’s die klanten kunnen gebruiken in hun blogs en sociale inhoud. Verdeel ze opnieuw met een eenmalige betaling, wat een geweldig passief inkomen is.

Grafisch ontwerpers kunnen generieke vectorafbeeldingen en andere digitale ontwerpen maken. Mensen gebruiken deze voor sociale media. Het geheim is om te weten welk type inhoud de meeste gebruikers willen bieden. Het moet tegelijkertijd generiek en uniek zijn.

Andere vormen van gecreëerde content, zoals podcasts en webinars, zijn ook goed. Het hebben van een bibliotheek voor de volledige inhoud kan tot wat extra geld leiden.

Serviceplannen voor regelmatige verlenging

Producten en diensten die aan vernieuwing toe zijn, zijn behoorlijk veeleisend. Het maken van een serviceplan voor klanten kan helpen om terugkerende inkomsten te genereren. Het doel is om te verkopen aan bestaande klanten. Dit bespaart geld en tijd die wordt besteed aan reclame en marketing.

Zo’n businessmodel is geweldig voor freelancers. Clay Mosley slaagde erin zijn bedrijf met deze strategie elk jaar te laten groeien tot meer dan $ 1 miljoen. Retainer-overeenkomsten kunnen pakketten bevatten voor:

  • Sociale media marketing
  • Blog schrijven
  • Website hosting & onderhoud
  • Email reclame
  • Visuele inhoud, enz.

Lidmaatschapsprogramma’s omvatten verschillende niches

Online lidmaatschapsprogramma’s omvatten virtuele golf- en countryclubs. Het aanbod aan diensten is breed. Lidmaatschapsprogramma’s leveren inhoud en helpen een gemeenschap op te bouwen. Het zal adviesdiensten aanbieden of toegang geven tot training. Probeer nieuwe klanten binnen te halen met gepersonaliseerde aanbiedingen voor producten/diensten.

Het hebben van een lidmaatschapssite kan de waarde van uw bedrijf verhogen. Tegelijkertijd zal het zijn winstpotentieel vergroten.

Overweeg om services aan te bieden voor maandelijkse of jaarlijkse abonnementen. Ze zijn beter voor eenmalige verkopen vanwege ijdelheid. Klanten voelen zich graag speciaal. Ze zijn bereid meer te betalen voor gespecialiseerde aanbiedingen, tools en persoonlijk advies.

Betrouwbare klanten hebben is het halve werk. Lidmaatschapsprogramma’s kunnen veel verschillende niches omvatten:

  • Een freelance personal trainer kan leden 30 dagen fitnessuitdagingen aanbieden.
  • Contentmarketeers kunnen online evenementen organiseren voor andere digitale marketeers.
  • Schrijvers kunnen een online training maken.
  • Grafisch ontwerpers kunnen digitale bronnen ontwikkelen om te delen met abonnees.

Het komt neer op de creativiteit van de ondernemer. Bepaal hoe het lidmaatschapsprogramma eruit komt te zien en wat je ermee gaat bieden.

Online cursussen

Het aanbieden van online cursussen als groenblijvende programma’s lijkt veel op lidmaatschapsprogramma’s. Kennis van een specifiek onderwerp gedeeld met mensen die betalen.

De vangst is dat het in het begin behoorlijk wat tijd kost. Het creëren van content kost een enorme hoeveelheid inspanning en expertise. Het is het beste als het concept op een platform staat waar anderen aan mee kunnen doen.

Een deel van de werklast uitbesteden kan wonderen doen. Het voorbereiden van inhoud en zelfs marketing via andere bronnen is een geweldige strategie. De promotie is organisch en efficiënter omdat er meer mensen bij betrokken zijn

Digitale marketeers kunnen cursussen maken in de sociale media marketing of e-mail. Ontwerpers kunnen een introductiecursus grafisch ontwerpen verzorgen. Zelfs een vervolgcursus voor een specifieke opleiding is een goede optie.

Het geheime kruid voor dit soort terugkerende inkomsten is om het zo eenvoudig mogelijk te maken. Schrijf en ontwikkel een cursus over één concept. Probeer klanten te lokken met uitgebreide kennis. Bied cursussen aan over reclame, marketingstrategie, enz. op basis van uw beroep. De limiet kan alleen worden bepaald door je creativiteit.

SaaS-aanbod

Software as a service houdt in dat specifieke softwarediensten maandelijks op maand-/jaarbasis worden aangeboden. In ruil voor geld kunnen klanten toegang krijgen tot min of meer gedetailleerde software. Kwaliteit en toegangsniveau afhankelijk van hun budget.

Als je een stukje software hebt, overweeg dan om het te verkopen als een abonnementsprogramma. Dit zal terugkerende inkomsten genereren en gegevens verzamelen. Dit zorgt voor meer vrijheid en tijd om de software te blijven verbeteren. Na verloop van tijd kan de vraag van de klant toenemen met de juiste verbetering.

De meest efficiënte SaaS-software op de markt is flexibel. Ze bieden meestal upgrade-opties in verschillende betalingsbereiken. Enkele voorbeelden zijn relatiebeheersystemen, cloudgebaseerde opslagoplossingen, enz.

Affiliate Marketing

Het terugkerende verdienmodel is de go-to voor rookies. Bij affiliate marketing is het mogelijk om je aan te sluiten bij een ander programma. Het kan een specifieke commissie betalen voor het doorverkopen van zijn producten of diensten.

Dit is het oude businessmodel dat mensen kennen uit de 20e eeuw. Tupperware, make-up en alles wat maar kan verkopen. Het heeft een vorm van affiliate marketing (nu of in het verleden).

Veel programma’s zijn gratis om mee te doen. Bij sommige bedrijven moet u het product nog steeds eerst kopen. Dit is de eerste stap om mee te kunnen doen. Meestal krijg je een affiliate link. Deze link houdt bezoekers bij die u naar de basiswebsite stuurt en of ze converteren.

De uitbreiding van social media is een prima basis voor affiliate marketing. Er zijn veel manieren om gelieerde links op te nemen met terugkerende commissies. Ze kunnen doorverwijzen. Een andere optie is om ze op een bronnenpagina op de zakelijke website te plaatsen. Het zou goed zijn om de links in de inhoud op te nemen. Dit vergt vakmanschap en oefening. Er is een dunne lijn tussen subtiele proposities en boze marketing. De laatste keert potentiële partners af.

Fysiek productabonnement

De optie voor terugkerende inkomsten ligt dicht bij specifieke producten. Een bedrijf dat poststukken naar klanten verzendt, kan het overwegen. Dit is een mooie kans voor creatieve ondernemers.

Nichegemeenschappen zijn een product van de moderne tijd. Mensen die een interesse delen, delen voorkeuren voor koopwaar. Het aanbieden van een fysiek product gerelateerd aan het onderwerp kan veel voordelen hebben.

Maandelijkse abonnementsboxen zijn een manier om in contact te blijven met klanten. Ze kunnen als verrassing komen of als optie op bestelling. Het idee van klantgeschenken maakt het merk klantgericht.

Als u nieuw bent bij het starten van een bedrijf, beantwoordt u de volgende vragen:

  • Wat vind ik leuk om te doen?
  • Waar ben ik goed in?
  • Waar heb ik ervaring in?
  • Waar zijn mensen bereid voor te betalen?
  • Met wie werk ik graag samen?

Er is geen goed antwoord

Dit lijkt misschien een lijst met basisvragen, maar het is veel meer. Het identificeren van het type service is ook belangrijk voor het merk. Ook het hebben van andere talenten kan van pas komen. Als je baan wegglijdt van je passie, is dit de perfecte kans om er gebruik van te maken.

Het uitbreiden van uw communicatieve vaardigheden, klantenbestand of wat dan ook voor het bedrijf is belangrijk.

Begin met het kopen van producten tegen lage prijzen. Bied het bestel- en bezorgplatform. Tot slot, wees creatief met de marketing.

Het bereiken van de gemeenschap via influencers en sociale media is een goede keuze. Als u dat combineert met een abonnementsbox, komt u meer over uw merk te weten. Houd er rekening mee dat het personaliseren van pakketten erg belangrijk is. Zeker als er ruimte en tijd is voor zulke gedachten.

Een combinatie van de genoemde

Combineer lidmaatschapssite-programma’s en levering. Dit zorgt voor een rijkere klantervaring. Dit maakt het ook makkelijker om een community op te bouwen. Specifieke nicheliefhebbers sluiten zich aan bij virtuele platforms. Bereid inhoud en educatie voor geïnteresseerden voor. Van een meerderheidsbasis zullen in de loop van de tijd enkele stabiele klanten komen. De belangrijkste opdracht is om de community betrokken en groeiend te houden.

Dit vereist planning en implementatie van de genoemde strategieën. Het behalen van terugkerende inkomsten moet een zakelijk doel zijn. Er zijn manieren om te leren hoe u een terugkerend inkomen kunt verdienen. Er zijn veel manieren waarop mensen een eigen bedrijf kunnen starten. Met een vast inkomen van PayPal kunt u een digitale nomade worden. De manier waarop we verdienen en leven hangt alleen van ons af.