Pyetjet e bëra më shpesh

Në këtë faqe mund të gjeni pyetjet dhe përgjigjet më të zakonshme që kanë pasur anëtarët e tjerë.

Nëse nuk mund ta gjeni përgjigjen tuaj, ju lutemi na kontaktoni drejtpërdrejt në support@metroopinion.com. Ne jemi të lumtur t'u përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja që mund të jenë të dobishme për përdoruesit e tjerë.

Ne kemi ndarë FAQ në seksione të ndryshme, në mënyrë që të gjeni sa më lehtë përgjigjet e duhura.

Fillo

Për të krijuar një profil regjistrohu në faqja kryesore. Ju mund të aktivizoni profilin tuaj duke klikuar në lidhjen në emailin tuaj.

Ju lutemi provoni të regjistroheni edhe një herë dhe sigurohuni që e keni shtypur saktë kodin postar. Duhet të shtypet manualisht, pa hapësirë në mes (Mund ta gjeni në Google).
Nëse vazhdoni të merrni të njëjtin mesazh, na dërgoni një pamje të problemit dhe ne do të kontaktojmë departamentin përgjegjës për ta hetuar më tej.

Për të hyrë në profilin tuaj, shkoni te faqja e hyrjes në meny. Ju lutemi shkruani emailin dhe fjalëkalimin tuaj për t'u identifikuar. Nëse nuk e mbani mend fjalëkalimin, krijoni një të ri duke klikuar "Keni harruar fjalëkalimin".

Këto janë dokumente ligjore që lidhen me anëtarësimin në MetroOpinion. Ju mund të gjeni lidhje me Termat dhe Kushtet dhe Politikën e Privatësisë në faqen kryesore.

Fitimet dhe pagesa

Shpesh nuk është e mundur të shihet menjëherë çmimi në profil për arsye teknike. Sapo të marrim konfirmimin e anketës së përfunduar, ne do t'ju shpërblejmë menjëherë.

Ju mund të kontrolloni bilancin tuaj në profilin tuaj të Metroopinion.

Anketat duhet të kryhen për të marrë një shpërblim.
Pragu i pagesës varet nga mënyra e zgjedhur e pagesës.
Kur të arrini pragun e pagesës, mund t'i transferoni paratë duke përdorur mënyrën e pagesës që zgjidhni. Ki parasysh se mënyra e pagesës duhet të lidhet me të njëjtën adresë emaili që po përdorni për të plotësuar anketat. Mund të kontrolloni mënyrat e pagesës të disponueshme për vendin tuaj në profilin tuaj në seksionin "Shpërblimet".

Para së gjithash, duhet të keni një llogari aktive PayPal. Nëse jo, mund të krijoni një të tillë falas.
Sigurohuni që të përdorni të njëjtën adresë emaili për llogaritë PayPal dhe MetroOpinion.
1) Hyni në profilin tuaj në faqen e hyrjes.
2) Kliko "Pikët e mia të fituara".
3) Kur të arrini pragun e pagesës, klikoni në butonin Përditëso dhe paratë do të transferohen në llogarinë tuaj PayPal.
4) PayPal tarifon 3% tarifë transaksioni. Fatkeqësisht, nuk mund të bëjmë asgjë për këtë.
5) Sigurohuni që të identifikoheni në llogarinë tuaj PayPal dhe të pranoni të merrni paratë. Ju mbani përgjegjësinë për të pranuar pagesën.
6) Nëse nuk e merrni pagesën pas 30 ditësh, paratë do të kthehen në llogarinë tuaj të MetroOpinion.
Nëse keni nevojë për ndihmë se si të përdorni PayPal, ju lutemi kontaktoni direkt me të.

Fatkeqësisht, ne nuk ofrojmë pagesa për llogari të tjera PayPal, pasi kjo mund të abuzohet. Emri juaj i përdoruesit të MetroOpinion duhet të përputhet me emailin e llogarisë tuaj personale në PayPal.

Nëse e merrni këtë mesazh, ju lutemi prisni 2-4 ditë dhe më pas provoni ta bëni sërish transferimin. Nëse dështoni përsëri, ju lutemi na kontaktoni në support@metroopinion.com

Ndonjëherë mund të duhen disa ditë pune që pagesa të regjistrohet. Kjo është për arsye teknike dhe për qëllime të kontabilitetit. Nëse nuk paguhet brenda 10 ditëve të punës, ju lutemi na kontaktoni në support@metroopinion.com.

Sondazhet

Fatkeqësisht, nuk mund të ridërgojmë një sondazh. Pasi të kemi përgjigjet që na duhen, anketa mbyllet. Por mos u shqetësoni, ne do të gjejmë një sondazh të ri për ju së shpejti.

Ne përdorim metoda të ndryshme për t'u siguruar që përdoruesit të mos marrin të njëjtin anketë më shumë se një herë, pasi kjo do të dëmtonte besueshmërinë e anketës. Pra, nëse e merrni këtë mesazh, do të thotë që ju e keni marrë tashmë atë sondazh në një platformë tjetër. Por mos u shqetësoni, ne do të gjejmë një sondazh të ri për ju së shpejti.

Nëse merrni një anketë në një gjuhë të gabuar, ju lutemi kontaktoni mbështetjen tonë në support@metroopinion.com. Kur kontaktoni mbështetjen, ju lutemi, përgjigjuni ftesës së anketës, në mënyrë që ekipi ynë të mund ta gjejë me lehtësi sondazhin në fjalë. Kjo do të parandalojë gjithashtu përdoruesit e tjerë që të marrin të njëjtin anketë.

Ju do të merrni ftesa për anketën me email. Aty mund të gjeni një lidhje me anketën, informacione se sa kohë do të zgjasë dhe sa do të fitoni pasi ta përfundoni.

Marrja e sondazheve është plotësisht falas. Është gjithashtu e drejtë që të shpërbleheni për kontributin tuaj.

Ne kemi një gamë të gjerë sondazhesh për tema të ndryshme. Përgjigjet tuaja do të mbeten konfidenciale. Kompanitë i përdorin ato vetëm për kërkimin e produkteve të tyre.

Ndonjëherë klientët tanë kërkojnë që ne të bëjmë disa pyetje më shumë se një herë, në mënyrë që të jenë të sigurt se të dhënat tuaja personale janë të qëndrueshme. Kërkojmë ndjesë për këtë shqetësim.

Gabimet mund të mbyllin një sondazh. Nëse kjo ndodh, ju lutemi na kontaktoni duke iu përgjigjur emailit të ftesës së anketës. Përshkruani problemin, në mënyrë që ta rregullojmë sa më shpejt të jetë e mundur.

Çdo lidhje sondazhi mund të klikohet vetëm një herë. Për këtë arsye, për fat të keq, nuk është e mundur të bëni një pushim gjatë anketës. Gjithashtu, nuk është e mundur ta rinisni atë pas mbylljes së dritares së shfletuesit.
Fatkeqësisht, duhet të vazhdojmë kështu për të shmangur pjesëmarrjen e shumëfishtë dhe lloje të ngjashme mashtrimi. Këshillohet që çdo sondazh të plotësohet në një seancë.
Në rast mosaktiviteti të zgjatur, mund të ketë ndërprerje të shkurtra të lidhjes me internetin. Kjo mund të çojë në ndërprerjen e anketës. Për arsye sigurie dhe për shkak të udhëzimeve të kërkimit ndërkombëtar të tregut, një sondazh nuk mund të vazhdohet dhe rezultatet nuk mund të përfshihen në analizë.

Po, sondazhet tona mbështeten në të gjitha pajisjet. Nëse keni ndonjë problem teknik, ju lutemi na kontaktoni në support@metroopinion.com, në mënyrë që t'i rregullojmë ato menjëherë. Kjo do të sigurojë që ju dhe përdoruesit e tjerë nuk do të përjetoni më të njëjtin problem.

Ne do t'ju dërgojmë një anketë kur të gjejmë atë që i përshtatet profilit tuaj. Ju rekomandojmë që të plotësoni profilin tuaj sa më shumë që të jetë e mundur. Kjo rrit mundësinë për të marrë sondazhin e duhur.

Kjo do të thotë që ju nuk futeni në grupin e përdoruesve që na duhen për këtë anketë. Mënyra më e mirë për të shmangur këtë është të plotësoni sa më shumë informacione personale në profilin tuaj.

Nëse përcaktojmë se nuk jeni personi i duhur për anketën, do të përpiqemi të gjejmë atë që ju përshtatet më mirë bazuar në të dhënat tuaja personale. Na vjen keq nëse nuk kemi sukses në këtë.

Nëse ju merrni një gabim gjatë sondazhit, ju lutemi merrni parasysh sa vijon:
1) Ju duhet të keni të aktivizuar cookie-t në shfletuesin tuaj për të përdorur MetroOpinion.
2) Një sondazh mund të dështojë nëse ka qenë i hapur për një kohë të gjatë.
3) Largimi nga skeda mund të përfundojë gjithashtu një sondazh.
4) Provo të hapësh MetroOpinion në një shfletues tjetër. Sigurohuni gjithashtu që Flash Media Player të përditësohet në versionin më të fundit.
5) Nëse një sondazh dështon në telefonin tuaj, përpiquni ta hapni atë në kompjuterin tuaj.

Do të thotë se tashmë kemi mjaft përgjigje për këtë sondazh. Kur një numër i caktuar përdoruesish marrin pjesë në një anketë, kuota do të plotësohet dhe anketa do të mbyllet automatikisht.

Ne gjithmonë ftojmë më shumë njerëz sesa na duhen. Kjo është për shkak se ne nuk mund të tregojmë paraprakisht se sa njerëz do të marrin pjesë në sondazhet tona. Bërja e kësaj është jetike për t'u garantuar klientëve tanë që numri i kërkuar i pjesëmarrësve të arrihet në një kohë të caktuar.
Programi dërgon ftesa për të gjithë ata që duhet të kualifikohen për anketën. Meqenëse është një proces, jo të gjithë e marrin ftesën në të njëjtën kohë. Disa e marrin ftesën më herët se të tjerët, por të gjithë ata që janë caktuar ta marrin ftesën do ta marrin atë në një moment. Ne nuk kemi asnjë kontroll mbi rendin në të cilin panelistët marrin anketat.
Nga ana tjetër, agjencive që dërgojnë anketën, u duhet vetëm një numër i caktuar anketash të plota. Kur arrihet ky numër, anketa mbyllet.
Një gjë që ne sugjerojmë është që të plotësoni profilin tuaj me sa më shumë informacion që të jetë e mundur në mënyrë që të merrni anketat e përshtatshme për ju. Gjithashtu, do të merrni më shpesh anketa nëse profili juaj ka më shumë informacion.

Ndonjëherë mund të ndodhë që të jeni të ftuar në një sondazh, por kur e filloni atë, ju eliminoheni pas disa pyetjeve të mostrës. Kjo mund të ndodhë sepse ju nuk përputheni me grupin e kërkuar të synuar. E njëjta gjë mund të zbatohet kur anketa është tashmë e mbyllur. Në një rast të tillë, sistemi ynë do të kërkojë menjëherë një anketë të re për ju. Nëse jeni në gjendje të plotësoni sondazhin, sigurisht që do të merrni shpërblimin për këtë anketë. Do të merrni kompensim më të lartë për një anketë më të gjatë dhe kompensim më të ulët për një studim më të shkurtër.
Arsyeja pse po merrni një shumë të ndryshme parash, ose përse anketa është më e gjatë se sa thuhet në ftesë, tregon se keni marrë pjesë në një anketë të veçantë.

Llogaria juaj

Nëse keni harruar fjalëkalimin tuaj, mund të krijoni një të ri në faqen e hyrjes. Do të merrni një fjalëkalim të ri në adresën tuaj të emailit.

Mund ta rivendosni me lehtësi fjalëkalimin tuaj duke ndjekur hapat e mëposhtëm:
1) Shkoni te faqja e identifikimit
2) Klikoni "Ka harruar fjalëkalimin tim" poshtë zonës së hyrjes
3) Tani shkruani adresën e emailit që keni përdorur për t'u regjistruar me portalin e sondazhit
4) Ne do t'ju dërgojmë menjëherë një email që përmban një lidhje për rivendosjen e fjalëkalimit tuaj
5) Kontrolloni kutinë tuaj hyrëse
6) Klikoni lidhjen në email
7) Vendosni një fjalëkalim të ri

Ju duhet të përdorni adresën tuaj të emailit për emrin e përdoruesit. Nëse nuk e mbani mend fjalëkalimin tuaj, mund të krijoni një të ri në faqen e hyrjes. Nëse ende nuk mund të identifikoheni, ju lutemi na kontaktoni në support@metroopinion.com

Mënyra e vetme për të ndryshuar emailin tuaj është duke bërë një kërkesë në support@metroopinion.com. Ky është një hap shtesë sigurie për të mbrojtur informacionin dhe fitimet tuaja.

Nëse keni fitime negative ose të reduktuara, do të thotë që përgjigjet tuaja ishin të pavlefshme. Kjo mund të ndodhë për disa arsye. Mënyra më e mirë për të shmangur zbritjet është të lexoni pyetjet dhe t'i përgjigjeni me ndershmëri.

Hyni në profilin tuaj dhe klikoni "Çregjistrohu". Pastaj thjesht ndiqni udhëzimet në faqe. Ju gjithashtu mund të çregjistroheni në ftesat e anketës duke klikuar lidhjen në fund. Nëse dëshironi të ndryshoni të dhënat tuaja personale ose të dini se çfarë të dhënash kemi për ju, ju lutemi na kontaktoni në support@metroopinion.com