Çfarë është MetroOpinion?

MetroOpinion është një panel anketash falas ku mund të fitoni para duke bërë sondazhe. Sondazhet tona lidhen me jetën e përditshme. Nuk ka pyetje për të cilat nuk e dini përgjigjen - ka vetëm mendime. Ne mbledhim opinione për të ndihmuar partnerët tanë të kuptojnë tablonë më të gjerë.

Mendimi juaj, së bashku me qindra e mijëra të tjerë, dërgon një mesazh të fortë për kompanitë dhe organizatat. Ata duhet të dëgjojnë mendimet dhe dëshirat tuaja. Ne në MetroOpinion vlerësojmë mendimin dhe kontributin tuaj social dhe ju shpërblejmë për këtë.

Nëse keni ndonjë pyetje, mos ngurroni të lexoni FAQ ose na kontaktoni nësupport@metroopinion.com

Shijoni sondazhet tona dhe shijoni ditën tuaj!