întrebări frecvente

Pe această pagină puteți găsi cele mai frecvente întrebări și răspunsuri pe care le-au avut alți membri.

Dacă nu găsiți răspunsul dvs., vă rugăm să ne contactați direct la support@metroopinion.com. Ne face plăcere să răspundem la toate întrebările dvs. care ar putea fi utile altor utilizatori.

Am împărțit Întrebări frecvente în diferite secțiuni, astfel încât să puteți găsi răspunsurile potrivite cât mai ușor posibil.

Incepe

Pentru a crea un profil, înscrieți-vă pe pagina principala. Îți poți activa profilul făcând clic pe linkul din e-mailul tău.

Vă rugăm să încercați să vă înregistrați încă o dată și să vă asigurați că ați introdus corect codul poștal. Ar trebui să fie tastat manual, fără spațiu între ele (o puteți găsi pe Google).
Dacă primiți în continuare același mesaj, trimiteți-ne o captură de ecran a problemei și vom contacta departamentul responsabil pentru a o investiga în continuare.

Pentru a crea un profil, înscrieți-vă pe pagina principala. Îți poți activa profilul făcând clic pe linkul din e-mailul tău.

Acestea sunt documente legale legate de calitatea de membru MetroOpinion. Puteți găsi link-uri către Termeni și condiții și Politica de confidențialitate pe pagina principală.

Câștigurile și plata

De multe ori nu este posibil să vedeți imediat premiul pe profil din motive tehnice. De îndată ce primim confirmarea sondajului completat, vă vom recompensa instantaneu.

Îți poți verifica soldul pe profilul Metroopinion.

Sondajele trebuie finalizate pentru a obține o recompensă.
Pragul de plată depinde de metoda de plată selectată.
Când atingeți pragul de plată, puteți transfera banii folosind metoda de plată pe care o alegeți. Rețineți că metoda de plată trebuie să fie conectată la aceeași adresă de e-mail pe care o utilizați pentru a completa sondajele. Puteți verifica metodele de plată disponibile pentru țara dvs. în profilul dvs. în secțiunea „Recompense”.

În primul rând, trebuie să aveți un cont PayPal activ. Dacă nu, puteți crea unul gratuit.
Asigurați-vă că utilizați aceeași adresă de e-mail pentru conturile PayPal și MetroOpinion.
1) Conectați-vă la profilul dvs. pe pagina de conectare.
2) Faceți clic pe „Punctele mele câștigate”.
3) Când atingeți pragul de plată, faceți clic pe butonul Actualizare, iar banii vor fi transferați în contul dvs. PayPal.
4) PayPal percepe o taxă de tranzacție de 3%. Din păcate, nu putem face nimic în privința asta.
5) Asigurați-vă că vă conectați la contul dvs. PayPal și sunteți de acord să primiți banii. Aveți responsabilitatea de a accepta plata.
6) Dacă nu primiți plata după 30 de zile, banii vor fi returnați în contul dvs. MetroOpinion.
Dacă aveți nevoie de ajutor despre cum să utilizați PayPal, contactați-i direct.

Din păcate, nu oferim plăți către alte conturi PayPal, deoarece ar putea fi abuzat. Numele de utilizator MetroOpinion trebuie să se potrivească cu e-mailul contului dvs. personal PayPal.

Dacă primiți acest mesaj, așteptați 2-4 zile, apoi încercați să efectuați din nou transferul. Dacă eșuați din nou, vă rugăm să ne contactați la support@metroopinion.com

Uneori poate dura câteva zile lucrătoare pentru ca plata să fie înregistrată. Acest lucru se datorează motivelor tehnice și în scopuri contabile. Dacă nu este plătit în termen de 10 zile lucrătoare, vă rugăm să ne contactați la support@metroopinion.com.

Sondajele

Din păcate, nu putem retrimite un sondaj. Odată ce avem răspunsurile de care avem nevoie, sondajul este închis. Dar nu vă faceți griji, vom găsi un nou sondaj pentru dvs. în curând.

Folosim diverse metode pentru a ne asigura că utilizatorii nu participă la același sondaj de mai multe ori, deoarece acest lucru ar afecta credibilitatea sondajului. Deci, dacă primești acest mesaj, înseamnă că ai luat deja acel sondaj pe o altă platformă. Dar nu vă faceți griji, vom găsi un nou sondaj pentru dvs. în curând.

Dacă primiți un sondaj într-o limbă greșită, vă rugăm să contactați asistența noastră la support@metroopinion.com. Când contactați asistența, vă rugăm să răspundeți la invitația la sondaj, astfel încât echipa noastră să poată găsi cu ușurință sondajul în cauză. Acest lucru va împiedica, de asemenea, alți utilizatori să primească același sondaj.

Veți primi invitații la sondaj prin e-mail. Acolo puteți găsi un link către sondaj, informații despre cât timp ar dura și cât veți câștiga după ce îl completați.

Participarea la sondaje este complet gratuită. De asemenea, este corect să fiți recompensat pentru contribuția dvs.

Avem o gamă largă de sondaje pe diverse subiecte. Răspunsurile dumneavoastră vor rămâne confidențiale. Companiile le folosesc doar pentru cercetarea produselor lor.

Uneori, clienții noștri solicită să punem anumite întrebări de mai multe ori, astfel încât să fie siguri că datele dumneavoastră personale sunt consecvente. Ne cerem scuze pentru acest inconvenient.

Erorile pot termina un sondaj. Dacă se întâmplă acest lucru, vă rugăm să ne contactați răspunzând la e-mailul de invitație la sondaj. Descrieți problema, astfel încât să o putem remedia cât mai curând posibil.

Fiecare link al sondajului se poate face clic o singură dată. Din acest motiv, nu este, din păcate, posibilă o pauză în timpul sondajului. De asemenea, nu este posibil să-l reporniți după închiderea ferestrei browserului.
Din păcate, trebuie să procedăm astfel pentru a evita participarea multiple și tipuri similare de fraudă. Este recomandabil să completați fiecare sondaj într-o singură ședință.
În cazul unei inactivitati prelungite, pot exista scurte întreruperi ale conexiunii la internet. Acest lucru poate duce la întreruperea sondajului. Din motive de securitate și din cauza ghidurilor internaționale de cercetare de piață, un sondaj nu poate fi continuat și rezultatele nu pot fi incluse în analiză.

Da, sondajele noastre sunt acceptate pe toate dispozitivele. Dacă întâmpinați probleme tehnice, vă rugăm să ne contactați la support@metroopinion.com, astfel încât să le putem remedia imediat. Acest lucru vă va asigura că dvs. și alți utilizatori nu veți mai avea aceeași problemă.

Îți vom trimite un sondaj când îl găsim pe cel care se potrivește profilului tău. Vă recomandăm să vă completați profilul cât mai mult posibil. Acest lucru crește șansa de a primi sondajul potrivit.

Aceasta înseamnă că nu vă încadrați în grupul de utilizatori de care avem nevoie de acest sondaj. Cel mai bun mod de a evita acest lucru este să completezi cât mai multe informații personale în profilul tău.

Dacă stabilim că nu sunteți persoana potrivită pentru sondaj, vom încerca să găsim una care vi se potrivește mai bine pe baza datelor dvs. personale. Ne pare rău dacă nu reușim asta.

Dacă primiți o eroare în timpul sondajului, vă rugăm să luați în considerare următoarele:
1) Trebuie să aveți cookie-uri activate în browser pentru a utiliza MetroOpinion.
2) Un sondaj poate eșua dacă a fost deschis prea mult timp.
3) Navigarea în afara filei poate, de asemenea, închide un sondaj.
4) Încercați să deschideți MetroOpinion într-un browser diferit. De asemenea, asigurați-vă că Flash Media Player este actualizat la cea mai recentă versiune.
5) Dacă un sondaj eșuează pe telefonul dvs., încercați să îl deschideți pe computer.

Înseamnă că avem deja suficiente răspunsuri pentru acest sondaj. Când un anumit număr de utilizatori participă la un sondaj, cota va fi completată și sondajul se va închide automat.

Întotdeauna invităm mai mulți oameni decât avem nevoie. Acest lucru se datorează faptului că nu putem spune în avans câți oameni vor participa la sondajele noastre. Acest lucru este vital pentru a garanta clienților noștri că numărul necesar de participanți este atins într-un interval de timp stabilit.
Programul trimite invitații tuturor celor care ar trebui să fie calificați pentru sondaj. Deoarece este un proces, nu toată lumea primește invitația în același timp. Unii primesc invitația mai devreme decât alții, dar toți cei care sunt pregătiți să primească invitația o vor primi la un moment dat. Nu avem niciun control asupra ordinii în care paneliştii primesc sondajele.
Pe de altă parte, agențiile care trimit sondajul au nevoie doar de un anumit număr de sondaje complete. Când acest număr este atins, sondajul este închis.
Un lucru pe care îl sugerăm este să vă completați profilul cu cât mai multe informații posibil, astfel încât să primiți sondajele potrivite pentru dvs. De asemenea, vei primi sondaje mai des dacă profilul tău are mai multe informații.

Se poate întâmpla ocazional să fii invitat la un sondaj, dar când îl începi, vei fi eliminat după câteva exemple de întrebări. Acest lucru se poate întâmpla deoarece nu vă potriviți cu grupul țintă necesar. Același lucru se poate aplica atunci când sondajul este deja închis. Într-un astfel de caz, sistemul nostru va căuta imediat un nou sondaj pentru dvs. Dacă reușiți să completați sondajul, veți primi desigur remunerația pentru acest sondaj. Veți primi o compensație mai mare pentru un sondaj mai lung și o compensație mai mică pentru unul mai scurt.
Motivul pentru care primiți o sumă diferită de bani sau pentru care sondajul este mai lung decât cel menționat în invitație indică faptul că ați participat la un sondaj separat.

Contul tău

Dacă ați uitat parola, puteți genera una nouă pe pagina de autentificare. Veți primi o nouă parolă pe adresa dvs. de e-mail.

Vă puteți reseta cu ușurință parola urmând următorii pași:
1) Accesați pagina de conectare
2) Faceți clic pe „Mi-am uitat parola” sub zona de conectare
3) Acum, introduceți adresa de e-mail pe care ați folosit-o pentru înregistrarea la portalul sondajului
4) Vă vom trimite imediat un e-mail care conține un link pentru resetarea parolei
5) Verificați-vă căsuța de e-mail
6) Faceți clic pe linkul din e-mail
7) Setați o nouă parolă

Trebuie să folosiți adresa dvs. de e-mail pentru numele de utilizator. Dacă nu vă amintiți parola, puteți crea una nouă pe pagina de conectare. Dacă tot nu vă puteți conecta, vă rugăm să ne contactați la support@metroopinion.com

Singura modalitate de a vă schimba adresa de e-mail este să faceți o solicitare la support@metroopinion.com. Acesta este un pas suplimentar de securitate pentru a vă proteja informațiile și câștigurile.

Dacă aveți câștiguri negative sau reduse, înseamnă că răspunsurile dvs. au fost nevalide. Acest lucru se poate întâmpla din mai multe motive. Cel mai bun mod de a evita deducerile este de a citi întrebările și de a răspunde sincer.

Conectați-vă la profilul dvs. și faceți clic pe „Dezabonare”. Apoi pur și simplu urmați instrucțiunile de pe pagină. De asemenea, vă puteți dezabona în invitațiile la sondaj făcând clic pe linkul din partea de jos. Dacă doriți să vă schimbați informațiile personale sau să aflați ce date avem despre dvs., vă rugăm să ne contactați la support@metroopinion.com