Instrumente și aplicații simple care vă ajută să câștigați bani tastând

By Andjela | Jun 30 2022

În zilele noastre, există multe moduri de a face bani tastând. De fapt, nu contează unde vă aflați, atâta timp cât aveți acces la internet.

Unele dintre aceste joburi de tastare nu sunt joburi reale. Dar sunt încă o modalitate excelentă de a câștiga venituri secundare. Cu toate acestea, există joburi de tastare care pot deveni cariere.

Este foarte bine că avem atât de multe moduri diferite de a câștiga bani. Unele aplicații vă permit chiar să câștigați bani mergând pe jos. Toate datorită internetului atotputernic.

Deci, subiectul de astăzi va acoperi câteva modalități interesante de a obține venituri prin tastare.

Poți câștiga bani doar tastând?

Dacă vă întrebați „cum pot face bani doar tastând?”, este logic că sunteți pe această pagină. Din fericire, există multe modalități de a realiza acest lucru.

De aceea, am creat o listă de instrumente și aplicații utile care vă permit să faceți bani tastând. Așadar, aruncați o privire și găsiți jobul de tastare potrivit pentru nevoile dvs.

11 moduri simple de a face bani tastând

# 1 Aberdeen

Această platformă are diverse opțiuni pentru joburi de transcriere. Mai exact, puteți introduce subtitrări pentru TV cu subtitrări. Chiar și făcând-o în direct.

Când vine vorba de plată, nu e rău. Puteți câștiga până la aproximativ 1,50 USD pentru fiecare minut audio.

Dar, fiți conștienți de faptul că Aberdeen are cerințe destul de stricte. Vor avea nevoie să tastezi rapid și să ai un echipament bun. În unele cazuri, ți-ar putea cere să ai două computere.

Celelalte cerințe ar putea include o conexiune de rezervă la internet și o linie telefonică.

#2 Amazon Mechanical Turk

Aceasta este o platformă de tastare foarte populară. Amazon Mechanical Turk, a.k.a. „mTurk” oferă o mare cantitate de „sarcini de inteligență umană” (HIT). Puteți găsi locuri de muncă precum:

  • Tastare
  • De introducere a datelor
  • Transcrierea

Aceste locuri de muncă ar putea să nu fie cele mai bine plătite locuri de muncă din lume. Dar, ele pot fi o modalitate bună de a obține venituri secundare. În plus, nu le ia mult timp pentru a termina.

Rețineți că multe alte site-uri de locuri de muncă legate de tastare necesită un cont mTurk. Deci, ar putea fi bine să vă înscrieți pe această platformă oricum.

#3 AccuTran Global

Ești un tipar rapid? Atunci aceasta ar putea fi o slujbă pentru tine. Această platformă este situată în Canada și are oameni care îndeplinesc diverse sarcini. Inclusiv transcrierea, editarea și transcripțiile în timp real.

Dar, înainte de a intra în sistemul lor, va trebui să faceți un test. Testul presupune să aveți cel puțin o viteză de tastare de 60 de cuvinte pe minut. Destul de rapid, nu?

Deci, dacă treceți testul, veți avea șansa de a face sarcini care vă pot aduce între 40 și 50 USD pe oră. Nu chiar atât de rău.

#4 CastingWords

Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a câștiga bani cu PayPal, acesta poate fi concertul dvs. CastingWords este o platformă excelentă, deoarece permite tuturor celor care au un cont PayPal să obțină venituri.

Spre deosebire de alte site-uri care necesită să fii rezident al Canadei sau al SUA. Această platformă plătește până la puțin peste 1 USD pe minut audio.

Deci, practic, treaba ta ar fi să tastați ceea ce auziți. Dar, s-ar putea să îți ceară să faci un test de transcriere înainte de a fi acceptat.

# 5 Babbletype

Dacă sunteți în căutarea unei companii de muncă de transcriere cu renume, iată-o. Babbletype oferă tarife care merg de la 0,40 USD pe minut audio.

Dar, fii pregătit să treci prin procesul de recrutare. Acest lucru necesită să susțineți un test de transcriere, să aveți un interviu. În plus, un alt proces de evaluare.

Îți vor cere să ai căști. Când vine vorba de orele de lucru, va trebui să transcrieți aproximativ o oră de audio. Va trebui să faceți acest lucru timp de cel puțin patru zile, de obicei, în fiecare săptămână.

Deci, dacă te ții de plan, ai putea câștiga cel puțin 96 USD pe săptămână.

# 6 CyberDictate

Dacă doriți să vă specializați în tastarea dvs., aceasta ar putea fi o opțiune bună. CyberDictate oferă numai joburi de transcriere juridică/legislativă. Dar asta înseamnă și cerințe mai stricte.

Ei vor cere cel puțin trei ani de experiență într-o firmă de avocatură în ultimii cinci până la șapte ani.

Ar trebui să aveți o bună cunoaștere a limbajului juridic și să cunoașteți formatul documentelor juridice. Sarcinile tale vor fi de obicei:

  • Pregătirea corespondenței oficiale
  • Acte de judecată
  • Acorduri
  • Pledoarii

Dar, toate acestea vin cu un beneficiu semnificativ – salariu mai mare. Deci, dacă îndepliniți aceste cerințe, puteți încerca acest lucru.

#7 Metroopinion

Dacă te-ai cam săturat de joburi de tastare solicitante, iată o răcoritoare.

Știați că puteți câștiga bani răspunzând la sondaje plătite? Aceasta nu este o sarcină de tastare clasică, dar cu siguranță necesită un fel de tastare.

Sau, mai bine, îl puteți vedea ca pe o modalitate de a vă relaxa între munca dvs. reală de tastare.

Deci, iată cum funcționează sondajele. Vă puteți înscrie gratuit pe site-ul Metroopinion.

După aceea, trebuie doar să:

  • Răspunde la un sondaj pe care îl primești prin e-mail
  • Primiți plata

Simplu ca asta. Un alt lucru grozav este că poți câștiga diverse lucruri. Puteți opta pentru bani prin PayPal, puteți obține un voucher sau puteți decide să donați banii câștigați.

Acesta este un mod foarte rapid și ușor de a obține venituri secundare. În plus, puteți face sondaje de oriunde.

Dacă vă plac chestionarele și mini-jocuri, vă vor plăcea și aceste sondaje.

#8 GoTranscript

Această platformă oferă joburi de transcriere și traducere în întreaga lume. GoTranscript este foarte deschis când vine vorba de câștiguri potențiale. Se spune că o persoană poate fi plătită cu până la 0,60 USD pe minut audio sau video.

Când vine vorba de câștigurile medii pe lună, acestea trec de la 150 USD la 1.215 USD.

Dar, va trebui să faceți un test pentru a vă califica pentru job. Testul include adesea o persoană non-nativă engleză, o calitate video scăzută. Așa arată munca adevărată.

Deci, ei vor să fie siguri că o puteți face corect.

Un alt lucru grozav despre această platformă este oferta de afiliere. Dacă le faceți publicitate și îi determinați pe oameni să se înscrie prin linkul dvs., puteți câștiga un comision de 10 USD pe viață.

# 9 Scribie

Această platformă este activă din 2008, iar transcriptatorii săi câștigă între 5 și 25 USD pe oră audio. În plus, veți primi 5 USD în plus în numerar în fiecare lună pentru fiecare 3 ore de lucru terminat.

Scribie oferă piese foarte scurte. Aproximativ 10 minute sau mai puțin. Veți avea șansa de a previzualiza orice fișier la care lucrați.

Un lucru bun despre această platformă este că oferă o „transcriere automată gratuită”.

Asta înseamnă că munca ta ar fi mai corectă decât tastarea de la zero. Ei susțin că acest lucru poate economisi 60% din efortul de tastare.

#10 TranscribeMe

Acesta este unul dintre cele mai mari site-uri web de transcriere. TransribeMe vă oferă să tastați audio. Se spune că au cele mai bune rate din această industrie.

Câștigurile pot merge între 15 și 22 USD pe oră audio. Suma de bani poate varia în funcție de cât lucrezi.

Unii oameni pot câștiga până la 2.200 USD pe lună, dar un venit mediu este de 250 USD pentru cei care lucrează doar câteva ore.

Un lucru grozav este că aceste sarcini sunt foarte scurte. Acestea sunt adesea clipuri de două minute pe care trebuie să le convertiți. Deci, poți alege să lucrezi cât de mult îți place.

Trimit săptămânal bani prin PayPal. Dar, trebuie să fi câștigat cel puțin 20 USD și să ai cel puțin 18 ani.

#11 2Captcha

Acesta este un alt site care vă poate aduce bani laterali. Probabil ați auzit de captchas. Acestea sunt lucruri deranjante pe care trebuie să le rezolvați pentru a descărca o imagine sau pentru a intra pe un site.

Deci, practic, 2Captcha te plătește să tastați captcha. S-ar putea să nu fie cel mai distractiv mod de a câștiga bani tastând, dar este în regulă. Puteți obține un venit mai mare pentru rezolvarea unor imagini mai complicate.

Dacă doriți, vă puteți înscrie în programul lor de recomandare. Deci, de fiecare dată când recomandați acest site și cineva se alătură, veți fi plătit. Este întotdeauna bine să ai niște bonusuri pe lângă plata obișnuită.

Câștigați bani introducând întrebări frecvente

Cât de mult poți câștiga dacă faci bani tastând?

Suma de bani câștigați va varia în funcție de multe lucruri. Se bazează adesea pe viteza de tastare, material și companie. Deci, asta înseamnă că cineva care scrie rapid va putea câștiga mai mulți bani. Mărimea venitului depinde și de dificultatea sarcinii.

Un tarif standard este între 0,40 USD și 1 USD pe minut audio. Dar, sarcinile medicale sau juridice pot necesita abilități mai serioase. Prin urmare, acestea au ca rezultat salarii mai mari.

Probabil că nu veți putea câștiga avere tastând online. Dar, aceasta este încă o modalitate bună de a câștiga bani laterali.

Poți câștiga bani tastând rapid?

Puteți câștiga bani din tastarea rapidă. Unele companii solicită în mod special scriere rapidă. Tastarea rapidă vă poate oferi o șansă mai mare de a obține un job de tastare.

Este vorba despre completarea minutelor audio într-un timp scurt. Deci, cu cât tastați mai repede, cu atât puteți completa mai multe minute.

Cât de repede trebuie să tastați pentru a câștiga bani tastând?

Fiecare companie are cerințe diferite privind viteza de tastare. Unii dintre ei vor cere cel puțin 50 WPM, în timp ce alții pot necesita un minim de 85 WPM. Pe de altă parte, Amazon Mechanical Turk nu cere nicio viteză specială.

În general, fiecare companie și-ar dori dacă puteți scrie rapid și respecta termenele limită. Acest lucru poate determina cu adevărat dacă veți primi o ofertă de muncă.

Linia de jos

Așadar, dacă doriți să câștigați niște bani laterali sau chiar să găsiți un loc de muncă cu normă întreagă, încercați. Există modalități foarte bune de a câștiga bani tastând online.

Cel mai bun lucru este că o poți face de oriunde îți dorești. Așadar, alege următoarea provocare și începe să tastezi.