Cum să faci bani online din desen?

By Andjela | Jun 30 2022

Nu este grozav că noua era ne oferă o modalitate de a câștiga bani online din desen? Dacă ai un talent pentru a crea lucrări de artă uimitoare, ești un norocos!

Desenul este o abilitate frumoasă care le permite oamenilor să se exprime în diferite moduri. Deși este foarte uimitor să faci ceea ce îți place, banii joacă, de asemenea, un rol important.

Nu contează dacă vrei să fii un artist de desen cu normă întreagă sau doar ai nevoie de niște bani laterali.

Numeroase platforme online îți permit să-ți monetizezi opera de artă. Deci, de aceea subiectul de astăzi vă va oferi câteva modalități uimitoare de a câștiga în timp ce faceți ceea ce vă place.

13 moduri de a câștiga bani online din desen

Dacă sunteți în căutarea unor modalități online de a vă vinde opera de artă, noi vă găsim. Aruncă o privire la aceste platforme online utile care îți oferă să obții venituri prin vânzarea modelelor tale de artă.

#1 Site-ul dvs

Dacă aveți o șansă, faceți-vă propriul site. Aceasta este într-adevăr o modalitate excelentă de a promova, vinde și câștiga bani online din desen. Dacă aveți deja un portofoliu de lucrări de artă, este și mai bine!

Puteți folosi site-ul dvs. pentru a-l prezenta clienților potențiali și cumpărătorilor.

De asemenea, dacă aveți nevoie de unele servicii de tipărire la cerere, le puteți angaja cu ușurință. Ei vă pot ajuta cu expedierea și ambalarea.

Desigur, dacă vrei să vinzi doar modele online, poți să faci un magazin online pentru arta ta pe site-ul tău. Unele site-uri web de găzduire foarte frumoase vă pot ajuta să vă creați fabrica de creație.

Site-uri precum Bluehost oferă un nume de domeniu gratuit timp de un an. Prețurile de găzduire merg de la 3,95 USD în prezent.

Deci, trebuie doar să decizi să încerci.

#2 Artplode

Acesta este un site web fără comisioane care vă permite să vă vindeți opera de artă online. Dar, va trebui să plătiți o taxă fixă ​​de 60 USD pentru fiecare înregistrare.

Cu toate acestea, după aceea, puteți continua să vă păstrați toate câștigurile.

Artplode vă oferă să vindeți numai desene și tablouri originale. Nu poți vinde niciun tipărit acolo.

Deci, de aceea, taxa de listare ar putea părea prea mare la început. Dar, după ce vindeți opere de artă originale, puteți câștiga de la 1.000 USD la până la 20.000 USD și mai mult. Destul de uimitor, nu? O altă opțiune grozavă pe care o puteți găsi pe acest site este opțiunea de a angaja un asistent.

Totuși, aceasta vine cu o mică taxă. Dar, un asistent te poate ajuta cu prețul desenelor tale. În acest fel, ați putea avea șanse mai mari să vă vindeți arta.

#3 ArtPal

Această platformă oferă un spațiu pentru vânzarea de artă online. Există peste 175.000 de artiști care folosesc ArtPal zilnic. Lucrul grozav despre ArtPal este că este cu adevărat prietenul tău când vine vorba de bani. Acest site oferă totul gratuit.

Deci, nu va trebui să plătiți pentru niciun membru, comision. În plus, veți obține spațiu online nelimitat și servicii gratuite de printare la cerere. Sună ca o afacere.

Vă puteți crea contul aici foarte ușor. Deci, în câteva minute puteți începe să vă promovați opera de artă și, probabil, puteți câștiga niște bani în curând.

#4 Saatchi Art

Dacă sunteți în căutarea unui loc pentru a vă vinde piesele de artă într-o galerie de artă online, aici este. Saatchi Art este o celebră galerie de artă online. Are diverși artiști din peste 100 de țări din lume. Galeria lor primește peste 1,6 milioane de vizite. De asemenea, vă puteți crea un cont pe această platformă gratuit, ceea ce este minunat.

Acest site se concentrează numai pe desene și piese de artă originale. Deci, nu veți putea vinde niciun tipărit aici. Cumpărătorii de pe această platformă caută lucrări de artă originale pentru casele lor. Când vine vorba de comisioane, tarifele sunt destul de mici în comparație cu alte galerii online.

Puteți obține 35% din prețul final. Dar, au și un ghid detaliat al vânzătorului. Deci, asta poate fi destul de util.

# 5 Fine Art America

Aceasta este una dintre cele mai mari platforme online de vânzare de artă din lume. Un lucru grozav despre Fine Art America este că vă vor ajuta și cu chestii tehnice.

  • Vă puteți vinde și expedia desenele în orice parte a lumii.
  • Conectați-vă opera de artă la pagina dvs. Shopify.
  • Vinde piese de artă pe Facebook.
  • Licențiați arta pe rețele TV precum ABC.

Există și opțiuni de imprimare la cerere aici. Asta înseamnă că îți poți plasa desenele și pe accesorii și îmbrăcăminte.

#6 Creative Market

Aceasta este o piață online pentru diverși artiști. Prin urmare, designerii grafici sau web, fotografi, artiștii iubesc Creative Market. Această platformă se concentrează pe vânzarea de lucrări de artă și modele digitale. Poti vinde aici:

  • Artă vectorială
  • Ilustrație digitală
  • Fonturi
  • Șabloane de branding pentru rețelele sociale

Desigur, acestea sunt doar câteva posibilități de vânzare.

Doriți să vă faceți desenele vector-friendly și digitale? Atunci îți poți găsi locul fericit pe Creative Market.

#7 Etsy

Probabil ați auzit de faimosul Etsy. Din fericire pentru toți artiștii de acolo, îți poate aduce bani. Aceasta este una dintre cele mai mari platforme online pentru vânzarea de lucrări creative. O mulțime de artiști folosesc Etsy zilnic.

Deci, dacă vrei să câștigi bani din desen, aceasta ar putea fi dulceața ta. Pe lângă desene, mulți oameni vând:

  • Bijuterii personalizate
  • Picturi
  • Fotografii
  • Meşteşuguri

Asta înseamnă că deschide-ți contul Etsy cât mai curând posibil. Ca artist care vrea să-și vândă desenele, această platformă este esențială.

De asemenea, această platformă oferă servicii de tipărire la cerere precum Printifly și Printful. Așadar, astfel îți poți transforma desenele în tricouri uimitoare.

#8 Minted

Vrei să-ți promovezi opera de artă și să participi la concursuri lunare? Iată soluția. Minted este o platformă cu o lungă tradiție care ajută artiștii să răspândească cuvântul despre arta lor.

Diferiți membri Minted își pot vota favoriții. Câștigătorii pot obține premii în bani și un loc de magazin online Minted.

#9 Site-uri de artă vectorială

Crearea de desene vectoriale poate fi foarte prietenoasă cu plata. Multe companii doresc modele unice pentru site-urile, paginile și logo-urile lor.

Deci, dacă doriți să vindeți desenele dvs. vectoriale, asigurați-vă că vizitați următoarele site-uri:

  • Shutterstock
  • iStock
  • Vector Stock
  • Deposit Photos
  • Adobe Stock

Cu atât de multe platforme online, design-urile tale creative așteaptă să prospere.

# 10 Amazon

Probabil ați cumpărat câteva lucruri de la un magazin Amazon până acum. Dar știai că îți poți vinde și opera de artă acolo? Asta e corect.

Vinde-ți desenele originale, imprimate și alte lucrări de artă în secțiunea Amazon Handmade.

Acesta este colțul creativ al Amazon. Deci, pentru a utiliza această opțiune, va trebui să:

  • Creați un cont de vânzător Amazon
  • Înscrieți-vă la Planul lor individual (cost 0,99 USD per produs vândut)
  • Creați un magazin gratuit

Dacă nu vă deranjează să plătiți această taxă mică, aceasta ar putea fi o modalitate bună de a câștiga bani online din desen.

# 11 eBay

Știați că eBay are o secțiune de artă? Aceasta este una dintre cele mai populare opțiuni de piață online. Deci, a avea șansa de a oferi desenele tale unui public larg este destul de uimitor.

Aceasta este o oportunitate excelentă de a vă crește șansa de a câștiga bani online din desen.

# 12 FlexJobs

Deoarece doriți să câștigați bani online din desen, asta înseamnă și lucru la distanță. În cele mai multe cazuri. Deci, dacă întâmpinați probleme în a găsi opțiuni online adevărate la distanță, nu vă îngrijorați. Pentru că de aici intervine FlexJobs.

Nu va trebui să vă faceți griji cu privire la locația locului de muncă. Aceasta este o opțiune de top pentru locuri de muncă la distanță și vă puteți filtra cu ușurință rezultatele căutării. FlexJobs oferă o varietate mare de locuri de muncă legate de desen și artă.

În plus, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la înșelătoriile online care fac bani. Deci, cu siguranță merită încercat.

# 13 Upwork

Acest articol nu ar fi complet fără a menționa această renumită platformă de locuri de muncă independente. Upwork are peste 60.000 de locuri de muncă publicate săptămânal. Acest site există de 20 de ani și este de încredere de mulți utilizatori.

Există multe opțiuni pentru sarcini creative. Deci, probabil veți găsi și locuri de muncă legate de desen.

Pentru a vă crea contul Upwork, va trebui să vă configurați profilul. Păstrați-l profesional și arată-ți abilitățile. Și nu uitați să includeți portofoliul dvs. de desene. Deci, odată ce ți-ai setat profilul, începe să cauți proiecte și clienți legați de artă.

Care sunt celelalte moduri de a câștiga bani online din desen?

Artiștii se întreabă adesea dacă există alte modalități de a obține venituri din abilitățile lor de desen. Așadar, verifică câteva dintre ele.

Câștigă bani online din desen în timp ce îi înveți pe alții

Puteți alege să vă răspândiți cunoștințele de desen și altor persoane. Creați un curs de desen, începeți tutoriale YouTube sau scrieți o carte electronică/ghid.

Este frumos să inspiri alți artiști aspiranți și să te bucuri de pasiunea ta.

Crearea de cursuri și ceva similar poate fi, de asemenea, o modalitate excelentă de a obține venituri recurente.

Câștigă bani online din desen prin crearea de felicitări

Îți place să vezi felicitări frumos lucrate? Din fericire, le poți crea și tu. Deci, dacă doriți să vă încercați abilitățile de desen în acest domeniu, continuați. Site-uri precum Card Gnome, Oatmeal Studios și NobleWorks Card sunt doar câteva dintre multe.

Așadar, puneți-vă mâinile pe următorul proiect de desen și puneți niște zâmbete pe fețele oamenilor.

Câștigați bani online din desen cu imprimare la cerere

Doriți să vă plasați desenele pe diverse gadget-uri și haine? Atunci ar trebui să luați în considerare site-urile de tipărire la cerere. Ei vă pot ajuta cu ambalarea, expedierea și imprimarea lucrărilor dvs. de artă. Site-uri precum Redbubble, Zazzle, Teespring vă pot oferi opțiuni bune de printare la cerere.

Deci, tot ce mai rămâne de făcut este să începi să desenezi.