8 fluxuri de venituri recurente dovedite – Câștigați online fără efort

By Andjela | Jun 30 2022

Oamenii lumii moderne caută modalități eficiente de a câștiga bani. Proprietarii de afaceri trebuie să aibă venituri recurente și mai multe fluxuri de venit. Crearea de venituri recurente este o modalitate excelentă de a vă dezvolta afacerea și de a o face sustenabilă.

Proprietarii de afaceri mici ar trebui să creeze venituri recurente pentru compania lor. Există mai multe moduri de a face acest lucru. Cele mai comune fluxuri de venituri recurente câștigă bani online cu puțin sau deloc efort. În acest articol, vom discuta modalități dovedite de a câștiga bani online fără efort.

Care este venitul recurent?

Este un model de afaceri care oferă venituri previzibile la intervale regulate. Un grad ridicat de certitudine îl diferențiază de alte modele de afaceri. Reprezintă un produs sau serviciu pe care clienții îl primesc pe o bază previzibilă.

Un venit consistent și de încredere le permite proprietarilor să-și îmbunătățească afacerea. Investirea timpului în alte sectoare va crește eficiența companiei.

Odată ce ați stabilit un venit stabil, vă puteți concentra pe îmbunătățirea asistenței pentru clienți. Creșteți strategia de marketing prin implementarea experienței utilizatorului. Alte beneficii ale fluxurilor de venituri recurente includ:

  • flux de numerar stabil
  • reținerea clienților
  • creșterea bazei de clienți etc.

Învățarea modalităților de a genera venituri stabile vă va crește câștigurile. Există multe moduri de a face acest lucru și iată câteva dintre ele.

Biblioteca de conținut cu acces total

Această idee funcționează pentru toate tipurile de creatori de conținut. Crearea de conținut poate obține venituri recurente cu un sistem de abonament. Faceți oamenii să vrea să plătească pentru a putea accesa conținutul dvs.

Romanele și scriitorii de poezie au nevoie de un marketing excelent. Jurnaliştii pot oferi fragmente de conţinut informativ. Accesul la articolele complete este disponibil numai printr-o taxă de membru lunară sau anuală.

Formatul veniturilor recurente ale conținutului scris este complex. Este nevoie de mai mult conținut, marketing interesant, îndemn excelent etc.

Conținutul vizual, precum fotografia, este într-o oarecare măsură mai ușor. Site-urile web de fotografie de stoc fac toată treaba pentru tine. Faceți fotografii pe care clienții le pot folosi în blogurile și conținutul social. Redistribuiți-le cu o plată unică, care este un venit pasiv mare.

Designerii grafici pot realiza niște grafice vectoriale generice și alte modele digitale. Oamenii le folosesc pentru rețelele sociale. Secretul este să știi ce tip de conținut să furnizezi pe care îl vor dori majoritatea utilizatorilor. Trebuie să fie generic și unic în același timp.

Alte forme de conținut creat, cum ar fi podcasturile și seminariile web, sunt, de asemenea, bune. A avea o bibliotecă pentru întregul conținut poate duce la niște bani în plus.

Planuri de servicii pentru reînnoire regulată

Produsele și serviciile care au nevoie de reînnoire sunt destul de solicitante. Crearea unui plan de servicii pentru clienți poate ajuta la generarea de venituri recurente. Scopul este de a vinde clienților existenți. Acest lucru economisește bani și timp petrecut pe publicitate și marketing.

Un astfel de model de afaceri este grozav pentru freelanceri. Clay Mosley a reușit să-și dezvolte afacerea la peste 1 milion de dolari în fiecare an cu această strategie. Acordurile de reținere pot include pachete pentru:

  • Social Media Marketing
  • Scriere pe blog
  • Gazduire si intretinere site
  • Marketing prin e-mail
  • Conținut vizual etc.

Programele de membru includ diferite nișe

Programele de membru online includ golf virtual și cluburi de țară. Varietatea serviciilor oferite este mare. Programele de membru oferă conținut și ajută la construirea unei comunități. Va oferi servicii de consultanță sau, va oferi acces la formare. Încearcă să atragi clienți noi cu oferte personalizate pentru produse/servicii.

A avea un site de membru poate crește valoarea afacerii tale. În același timp, își va crește potențialul de câștig.

Luați în considerare furnizarea de servicii pentru abonamente lunare sau anuale. Sunt mai bune pentru vânzări unice din cauza vanității. Clienților le place să se simtă speciali. Sunt dispuși să plătească mai mult pentru oferte specializate, instrumente și sfaturi personalizate.

A avea clienți de încredere este jumătate din treabă. Programele de membru  pot include multe nișe diferite:

  • Un antrenor personal independent poate oferi membrilor provocări de fitness de 30 de zile.
  • Specialiștii de marketing de conținut pot găzdui evenimente online pentru alți agenți de marketing digital.
  • Scriitorii pot crea un curs de formare online.
  • Designerii grafici pot dezvolta resurse digitale pentru a le împărtăși abonaților.

Se reduce la creativitatea proprietarului afacerii. Decideți cum va arăta programul de membru și ce veți oferi prin intermediul acestuia.

Cursuri online

Oferirea de cursuri online ca programe evergreen este foarte asemănătoare cu programele de membru. Cunoașterea unui anumit subiect împărtășit cu oamenii care plătesc.

Problema este că, la început, durează destul de mult timp. Crearea de conținut necesită o mare parte de efort și expertiză. Cel mai bine este dacă conceptul se află pe o platformă în care alții pot lua parte.

Externalizarea unei părți din volumul de muncă poate face minuni. Pregătirea conținutului și chiar marketingul prin alte surse este o strategie excelentă. Promovarea este organică și mai eficientă pentru că include mai mulți oameni

Specialiștii în marketing digital pot crea cursuri în marketingul pe rețelele sociale sau prin e-mail. Designerii pot oferi un curs introductiv în design grafic. Chiar și un curs avansat pentru un anumit program este o opțiune bună.

Condimentul secret pentru acest tip de venituri recurente este să fie cât mai simplu posibil. Scrieți și dezvoltați un curs pe un singur concept. Încercați să atrageți clienții cu cunoștințe extinse. Oferă cursuri de publicitate, strategie de marketing etc, în funcție de profesia ta. Limita poate fi doar de creativitatea ta.

Oferta SaaS

Software-ul ca serviciu înseamnă că serviciile software specifice sunt oferite lunar, lunar/anual. În schimbul banilor, clienții pot avea acces la software mai mult sau mai puțin detaliat. Calitatea si nivelul de acces in functie de bugetul lor.

Dacă aveți o bucată de software, luați în considerare să-l vindeți ca program de abonament. Acest lucru va genera venituri recurente și va colecta date. Acest lucru asigură mai multă libertate și timp pentru a continua îmbunătățirea software-ului. În timp, cererea clientului poate crește cu îmbunătățirea corespunzătoare.

Cel mai eficient software SaaS de pe piață este flexibil. De obicei, oferă opțiuni de upgrade în diferite intervale de plată. Unele exemple pot include sisteme de management al relațiilor, soluții de stocare bazate pe cloud etc.

Marketing afiliat

Modelul de venituri recurente este de preferat pentru începători. În marketingul afiliat, este posibil să vă alăturați unui alt program. Poate plăti un comision specific pentru revânzarea produselor sau serviciilor sale.

Acesta este vechiul model de afaceri pe care oamenii îl cunosc din secolul al XX-lea. Tupperware, machiaj și orice se poate vinde. Are o formă de marketing afiliat (acum sau în trecut).

Multe programe sunt libere să se alăture. Unele companii încă au nevoie să cumpărați produsul mai întâi. Acesta este primul pas pentru a putea participa. De obicei, veți primi un link de afiliat. Acest link urmărește vizitatorii pe care îi trimiteți către site-ul de bază și dacă aceștia convertesc.

Extinderea rețelelor sociale este o bază excelentă pentru marketingul afiliat. Există multe modalități de a încorpora link-uri afiliate cu comisioane recurente. Ei pot trece prin trimiteri. O altă opțiune este să le postați pe o pagină de resurse de pe site-ul web al companiei. Ar fi bine să încorporăm linkurile în conținut. Acest lucru necesită meșteșug și practică. Există o linie fină între propunerile subtile și marketingul furios. Acesta din urmă îndepărtează potențialii afiliați.

Abonament pentru produse fizice

Opțiunea pentru venituri recurente este aproape de anumite produse. O afacere care trimite articole către clienți o poate lua în considerare. Aceasta este o mare oportunitate pentru antreprenorii creativi.

Comunitățile de nișă sunt un produs al timpurilor moderne. Persoanele care împărtășesc un interes împărtășesc preferințele de marfă. Oferirea unui produs fizic legat de subiect poate avea multe beneficii.

Cutiile de abonament lunar sunt o modalitate de a păstra legătura cu clienții. Ele pot veni ca o surpriză sau o opțiune de comandă. Ideea de cadouri pentru clienți face ca brandul să fie orientat către client.

Dacă sunteți nou în începerea unei afaceri, răspundeți la următoarele întrebări:

  • Ce îmi place să fac?
  • La ce sunt bun?
  • In ce am experienta?
  • Pentru ce sunt oamenii pregătiți să plătească?
  • Cu cine îmi place să lucrez?

Nu există un răspuns corect

Aceasta poate părea o listă de întrebări de bază, dar este mult mai mult. Identificarea tipului de serviciu este importantă și pentru brand. De asemenea, a avea alte talente poate fi util. Dacă jobul tău se îndepărtează de pasiunea ta, aceasta este ocazia perfectă de a o folosi.

Este important să vă extindeți abilitățile de comunicare, baza de clienți sau orice altceva pentru afacere.

Începeți să cumpărați produse la prețuri mici. Furnizați platforma de comandă și livrare. În cele din urmă, fii creativ cu marketingul.

Atingerea comunității prin intermediul influențelor și al rețelelor sociale este o alegere excelentă. Combinarea acestora cu o casetă de abonament va dezvălui mai multe despre marca dvs. Rețineți că personalizarea pachetelor este foarte importantă. Mai ales dacă există spațiu și timp pentru astfel de gânduri.

O combinație a celor menționate

Combinați programele site-ului de membru și livrarea. Acest lucru asigură o experiență mai bogată pentru clienți. Acest lucru facilitează, de asemenea, construirea unei comunități. Iubitorii de nișă specifici se alătură platformelor virtuale. Pregătiți conținut și educație pentru persoanele interesate. Dintr-o bază majoritară, unii clienți stabili vor veni în timp. Sarcina principală este de a menține comunitatea angajată și în creștere.

Acest lucru necesită planificarea și implementarea strategiilor menționate. Obținerea veniturilor recurente ar trebui să fie un obiectiv de afaceri. Există modalități de a învăța cum să faci un venit recurent. Există multe moduri prin care oamenii își pot începe propriile afaceri. A avea un venit constant de la PayPal vă poate permite să deveniți un nomad digital. Modul în care câștigăm și trăim depinde doar de noi.